• Nahajate se:
 • Živali
 • Oskrba živali
 • Lepo vzgojen pes, vzreja in prevzgoja psov, Lea Leskošek s.p., Ljubljana

Lepo vzgojen pes, vzreja in prevzgoja psov, Lea Leskošek s.p., Ljubljana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5750/lepovzgojenpesvzrejainprevzgojapsovlealeskosekspljubljana6-1494932483.jpg
Lepo vzgojen pes, vzreja in prevzgoja psov, Lea Leskošek s.p., Ljubljana
Lepo vzgojen pes, vzreja in prevzgoja psov, Lea Leskošek s.p., Ljubljana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5750/lepovzgojenpesvzrejainprevzgojapsovlealeskosekspljubljana6-1494932483.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lea Leskošek (+)

Goljarjeva pot 10, Ljubljana 1210, Slovenija

041 282 320
lealeskosek@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Si želite, da je vaš kuža v najboljših rokah v času vaše odsotnosti? Bi radi počitnice ali službeno pot preživeli brezskrbno? Pripeljite svojega kužka na počitnice, kjer bo užival z ostalimi počitnikarji na izletih po gozdu, plavanju v reki in ostalih vragolijah.

Pri nas sprejemamo kužke vseh velikosti in starosti. Psi bivajo z nami v hiši, seveda pa imamo na željo lastnika tudi velik in svetel pesjak z izpustom.

Osnovna cena varstva : 25 €/dan

V kolikor ima kuža težave, je cena po dogovoru.

Predhodni dogovor obvezen!

Psom damo, kar potrebujejo in ljudem, kar želijo!

Lepo vzgojen pes je bil ustanovljen z namenom pomagati lastnikom psov bolje razumeti svoje štirinožce, jim dati odgovore na vprašanja in jim pomagati doseči rezultate, ki jih želijo, v kompletu z razumevanjem, sočustovanjem in spoštovanjem.

 

Pri LVP smo zelo raznoliki, kar se tiče tehnik šolanja in (pre)vzgoje. Zavezani smo k stalnem izobraževanju, tako da vam lahko nudimo najboljše in najbolj učinkovite metode za prevzgojo psov. Vašega psa bomo gledali kot celoto. Dobro smo seznanjeni z različnimi načini šolanja, vendar smo prepričani, da ima prehrana, zdravje, cepljenja ter sterilizacija in kastracija tudi velik vpliv, kako se vaš pes obnaša. Iz tega razloga se bomo osredotočili na celostno podobo psa. Nimamo čarobne palice, vendar ste lahko prepričani, da bo naša prioriteta najboljši rezultat.

Ko se odločate za prevzgojo lahko izbirate, ali boste s psom delali sami, ali pa ga boste pripeljali k nam. Vedno je prvi korak brezplačna ocena vedenja.

Več o posameznih programih si lahko preberete spodaj:

 

Lepo vzgojen pes ni navadna pasja šola, ukvarjamo se s prevzgojo agresivnih psov.

Vzgoja mladička

Vsi se najbolj veselimo prihoda novega člana in želimo, da bi bil kuža že priden in lepo vzgojen. Žal pa v večini primerov ni tako. Vzgoja mladička se mora začeti takoj, ko ga pripeljemo domov.

 

Prevzgoja psa

Pri LVP programih smo usmerjeni v rezultate, saj psa treniramo za življenje in ne za na poligon, zato smo ustvarili unikaten pristop k prevzgoji agresivnega psa. Naš program je sestavljen iz 2 korakov:

 • individualne ure
 • skupinski trening

 

Pasji “Bootcamp”

Nimate časa, volje ali vztrajnosti katero bi potrebovali pri odpravi težje rešljivih vedenj? Imate fizične omejitve, ki vam onemogočajo delo s psom in se zato vedenje poslabšuje?  Greste na dopust, pa svojega psa res ne morete zaupati nikomur? Imate dovolj, da ste pod konstantnim stresom, ker z vašim psom ne morete v javnost? So vam rekli, da se vašega psa ne da “popraviti”?  Potem je pasji “BootCamp” prava rešitev za vas. Program bazira na uspešnosti treninga, kar pomeni, da lahko traja 2 tedna ali več, pa se cena ne spremeni.

 

100% odpoklic

Vsi si želimo, da bi s svojim kužkom lahko šli kamorkoli, mu vrgli kako žogico ali palico in uživali ob pogledu nanj, kako veselo teče po gozdu in travniku brez skrbi, da bi nam pobegnil.

 

Skupinski tečaji

Če imate željo delati v skupini, vas vabimo, da se nam pridružite na skupinskih tečajih na Vrhniki, pod okriljem ŠKK Vrhnika, kjer vodimo tečaje male šole. Jesenski tečaj se začne 20.9. ob 19:00

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 31579787
 • Ime podjetja:
 • Zastopništvo pri prodaji oblačil, Lea Leskošek s.p.
 • Občina:
 • Ljubljana-Šentvid
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 109

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2020 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si