Lektoriranje in pisanje besedil Pika na i, Tanja Žuvela s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2864/lektoriranjeinpisanjebesedilpikanaitanjazuvelasp2-1467795564.jpg
Lektoriranje in pisanje besedil Pika na i, Tanja Žuvela s.p.
Lektoriranje in pisanje besedil Pika na i, Tanja Žuvela s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2864/lektoriranjeinpisanjebesedilpikanaitanjazuvelasp2-1467795564.jpg 0 05 0

Povprečno od 269 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tanja Žuvela (+)

Cesta na Markovec 19b, Koper 6000, Slovenija

040 196 160
tanja.zuvela@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pika na i, Tanja Žuvela s.p. iz Kopra se ukvarja z lektoriranjem in pisanjem besedil, pisanjem SEO člankov, člankov za splet in za revije ter s tehničnim urejanjem diplomskih in magistrskih nalog, doktorskih disertacij in drugih zaključnih del po navodilih fakultete.

Pisanje SEO člankov

Vsak članek mora biti napisan dobro, ustvarjalno in informativno. Če je le mogoče, v njem podajamo nov vidik na določeno temo in bralca že na začetku pritegnemo, da si ga bo želel prebrati v celoti.  Vsebuje naj informacije, ki so na nek način pomembne za bralce. To pomeni, da so informativne, zabavne ali kako drugače koristne.

Pisanje člankov za revije

Veliko se tudi ukvarjam s pisanjem člankov za priznane revije.

Tehnično urejanje in oblikovanje

Ukvarjam se tudi s tehničnim urejanjem in oblikovanjem diplomskih in magistrskih nalog ter zaključnih del po navodilih fakultete.

Kdaj potrebujemo tehnično oblikovanje diplomske naloge?

Pred zagovorom diplome mora biti ta urejena po navodilih fakultete. Vsaka fakulteta ima specifična navodila za tehnično oblikovanje diplomske naloge, saj mora biti izgled vseh zaključnih del študentov znotraj posamezne fakultete enoten in skladen. Študenti se pri oblikovanju diplom ali magisterijev nemalokrat soočajo s težavami, saj včasih nimajo zadostnega znanja, potrebnega za urejanje dokumentov v Wordu ali ne poznajo vseh funkcij, ki so potrebne za urejanje zahtevnih dokumentov. Velikokrat so tudi v časovni stiski, saj lovijo rok oddaje naloge in nimajo časa za njeno natančno urejanje. Obstaja tudi nemalo primerov, ko študenti uredijo nalogo samo delno, potem pa se jim »zatakne« pri uporabi Worda ali pa jim zmanjka časa. V vseh teh primerih je na voljo rešitev – storitev tehničnega oblikovanja pri podjetju Pika na i, kjer poskrbimo za hitro, kakovostno in natančno opravljeno delo po eni najbolj ugodnih cen na trgu. Poleg tehničnega urejanja diplomskih in magistrskih nalog nudimo tudi tehnične preglede in pomoč pri navajanju virov.

 

Kaj zajema tehnično urejanje diplomskih nalog?

Pri urejanju diplomske naloge sledimo navodilom fakultete in skladno s predpisanim uredimo: platnico in naslovne strani, pisavo v nalogi, razmike med vrsticami in odstavki, naslove in številčenje poglavij, oštevilčevanje strani, kazala (vsebinsko kazalo, kazalo grafov, slik, tabel, prilog …), glavo in nogo, robove, odseke in prelome, naslove tabel, grafov, slik in njihovo številčenje, sprotne opombe, enačbe – in vse ostalo, kar narekujejo navodila vaše fakultete. Pri oblikovanju nalog smo pozorni tudi na estetski vtis: poskrbimo, da so vse tabele urejene in berljive, da so slike primerne velikosti, po potrebi izdelamo kolaž slik, oblikujemo grafe … Pomagamo vam tudi pri vstavljanju dokumentov, ki so v PDF ali drugem formatu, opravimo pripravo na tisk (npr. če gre za obojestranski tisk, nastavimo zrcalne robove) in pretvorimo dokument v zahtevan format (PDF, PDF/A).

 

Ste vedeli, da je urejanje diplomskih nalog lahko tudi delno?

V primeru, da ste del naloge že oblikovali sami, pa nimate dovolj časa ali znanja, da bi dokončali urejanje, vam lahko priskočimo na pomoč mi. Tudi če potrebujete specifično, še tako majhno storitev (npr. ureditev kazal, pripravo za tisk, urejanje PDF-datoteke, urejanje grafov, slik itd.), vam bomo z veseljem pomagali.

 

Kdaj se odločiti za tehnični pregled diplomske naloge?

Diplomska naloga mora biti jezikovno in tudi tehnično brezhibna, da lahko sledi naslednji korak, to je vezava diplomske naloge in njen zagovor. Pri zagotavljanju tehnične brezhibnosti naloge vam lahko pomagamo mi. Če se pred oddajo naloge želite prepričati o njeni tehnični brezhibnosti, jo lahko pregledamo in ugotovimo, ali se sklada z navodili fakultete. Pri tem bomo odpravili morebitne pomanjkljivosti.

 

Poskrbimo tudi za pravilno navajanje virov, sklicev in citatov

Pri pisanju diplomske ali magistrske naloge študent navadno uporabi večje število virov, ki jih prebere, preuči in analizira. Obstajajo različni načini navajanja virov, njihovega citiranja ter sklicevanja v besedilu (nekaj primerov: APA, AMA, ACS, ISO, MLA, čikaški, harvardski način …). Vsaka fakulteta upošteva drugačen način navajanja virov. Po želji študenta lahko poleg tehničnega urejanja in oblikovanja naloge poskrbimo tudi za pravilno navajanje virov. Tudi če ste vire že uredili, vendar niste stoodstotni, da so pravilno urejeni, vam lahko ponudimo pregled navajanja virov, pri čemer odpravimo vse morebitne napake. Vselej preverimo ujemanje virov in sklicev v besedilu (in obratno) – opozorimo vas, če pri tem opazimo nedoslednosti in vam jih pomagamo odpraviti. S tem dosežemo, da so vsi sklici v besedilu in viri v literaturi usklajeni v obeh smereh.

 

Kaj zajema urejanje magistrskih nalog?

Urejanje magistrskih nalog je zelo podobno urejanju diplomskih nalog, saj jih je prav tako treba urediti v skladu z navodili fakultete. Oblikovanje magistrskih nalog je načeloma malce zahtevnejše in tudi časovno nekoliko večji zalogaj, saj imajo navadno širši kot obseg diplomska dela, vključujejo lahko večje število grafov, obsežnih tabel, prilog in virov.

 

Ali poskrbimo tudi za lektoriranje diplomskih nalog?

V kolikor pri nas naročite katero od storitev, ki jih ponujamo (tehnično urejanje in oblikovanje diplomske naloge, urejanje virov, delno tehnično oblikovanje, tehnični pregled naloge), vam lahko uredimo lektoriranje diplomske naloge ali lektoriranje magistrske naloge po ugodni ceni pri izkušenem lektorju z ustrezno izobrazbo (prof. slovenščine). Lektor vam lahko zagotovi potrdilo o lektoriranju in fotokopijo diplome. S tem vam lahko prihranimo veliko dragocenega časa, saj lektorja kontaktiramo mi, si z njim izmenjamo vse pomembne informacije glede oblikovanja naloge in se z njim časovno uskladimo. Na koncu vam ob dogovorjenem roku vrnemo lektorirano in tehnično urejeno diplomsko oziroma magistrsko nalogo.

 

V kolikšnem času bo urejena naloga?

Za oblikovanje diplome in urejanje virov sta potrebna vsaj dva delovna dneva, pri magistrski nalogi pa vsaj štiri delovni dnevi. V izjemnih primerih lahko nalogo oblikujemo ekspresno, to je v istem dnevu ali v roku enega delovnega dne. Če poleg oblikovanja naloge potrebujete tudi lektoriranje, bo za opravljanje storitve potreben kakšen dan več. Priporočljivo je, da si zagotovite termin pravočasno, idealno je najmanj pet dni pred rokom oddaje naloge.

 

Tehnično oblikovanje diplomske naloge – cena

Cena tehničnega oblikovanja diplomske ali magistrske naloge je odvisna od količine grafov, tabel, slik, prilog, same zahtevnosti oblikovanja ipd. Ceni delnega urejanja ali tehničnega pregleda naloge sta praviloma nižji od polne cene oblikovanja. Cena urejanja virov in sklicev v nalogi je odvisna od količine virov, ki ste jih uporabili v nalogi.

 

Za lažjo določitev cene in roka izdelave se lahko obrnete na nas prek elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličete na telefonsko številko 040 196 160. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 


  • Davčna številka:
  • 52750442
  • Ime podjetja:
  • Lektoriranje in pisanje besedil Pika na i, Tanja Žuvela s.p.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si