Lavaboss, vodovodna, ogrevalna in sanitarna oprema, Suzana Zorko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5829/lavabossvodovodnaogrevalnainsanitarnaopremasuzanazorkosp1-1496392297.png
Lavaboss, vodovodna, ogrevalna in sanitarna oprema, Suzana Zorko s.p.
Lavaboss, vodovodna, ogrevalna in sanitarna oprema, Suzana Zorko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5829/lavabossvodovodnaogrevalnainsanitarnaopremasuzanazorkosp1-1496392297.png 0 05 0

Povprečno od 208 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Padar Simon (+)

Lovska ulica 47, Maribor 2000, Slovenija

040 865 518
info@lavaboss.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V spletni trgovini Lavaboss smo specializirani za prodajo vodovodne, ogrevalne, kot tudi sanitarne in kopalniške opreme, ter prezračevalne tehnike.

Kljub mladosti naše spletne trgovine, v našem podjetju prevladujejo dolgoletne izkušnje, ki izvirajo iz več kot 20 letne neprestane prisotnosti naših ključnih udeležencev na področjih vodovoda, ogrevanja, ter sanitarne in kopalniške opreme.

Tekom let smo bili priča mnogim spremembam v naši panogi, kot tudi neubežnemu razvoju novih trendov in tehnologij. Le-tem sledimo še danes in se trudimo, da Vam, našim dragim odjemalcem, ponujamo zanesljive, kakovostne in Vašim potrebam primerne izdelke ter storitve.

Za Vas smo tako pripravili ponudbo izdelkov, za katerimi trdno stojimo, ki jo bomo v prihodnje še nadgrajevali in izpopolnili. S pomočjo kontaktnih informacij navedenih v nadaljevanju, smo tako zmeraj na voljo za Vaša vprašanja in morebitna naročila.

Naša želja je predvsem Vaše zadovoljstvo, za katerega se bomo zmeraj potrudili po naših najboljših močeh.


Vodovod


Ogrevanje


Inštalacijski material


Sanitarna in kuhinjska oprema


Prezračevalna tehnika


Tri Gore

Znamka TRI GORE izvira iz sončne strani alp in predstavlja rezultat dela dveh lokalnih umetnic, ki sta svojo željo po ustvarjanju unikatnih in domačih proizvodov izrazile v obliki priljubljene blazine Triglav, polnjene s pirinimi luščinami, prevlečene z naravnim filcem. Tako se je porodila ideja o liniji praktičnih izdelkov, ki izražajo lepote države Slovenije. Vsi izdelki znamke TRI GORE so ročno delo, izdelani izključno iz materialov slovenskega porekla.

Čeprav se naša spletna trgovina primarno osredotoča na področja vodovoda in ogrevanja, smo zagnanima umetnicama z veseljem ponudili možnost, da svoje izdelke predstavita tudi v naši trgovini, ob tem pa upamo, da vas bosta s svojim delom navdušili enako, kot sta nas.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 17:00
Torek
09:00 - 17:00
Sreda
09:00 - 17:00
Četrtek
09:00 - 17:00
Petek
09:00 - 17:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 25265890
 • Ime podjetja:
 • Lavaboss, spletna trgovina, Suzana Zorko, s.p.
 • Občina:
 • Maribor
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 7

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si