Kuhar na domu, Štrk d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3624/pomocinoskrbanadomustrkdoo6-1474452482.jpg
Kuhar na domu, Štrk d.o.o.
Kuhar na domu, Štrk d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3624/pomocinoskrbanadomustrkdoo6-1474452482.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Gerbičeva ulica 17, Ljubljana 1000, Slovenija

051 688 899
info@kuhar.nadomu.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ste se naveličali vsakodnevnega kuhanja na svojem domu? Ste siti organizacije in kuhanja na rojstnem dnevu, pikniku, poroki, obletnici, pripravi cateringa oziroma hladno toplega bifeja ali drugega za Vas pomembnega dogodka? Pravi naslov za to rešitev je KUHAR NA DOMU!

Od sedaj lahko zaradi KUHARJA NA DOMU Vi in Vaši povabljenci brez vsakršnih skrbi preprosto uživate in se predajate kulinaričnim užitkom na Svojem domu ali kje drugje! Vse skrbi o tem, kaj ponuditi svojim gostom na slavnostnem dogodku, koliko, kje in kdaj nakupiti sestavine za jedi, kako in kje skuhati in pripraviti jedi za večje število gostov lahko prepustite nam!

Kuhamo predvsem slovenske jedi s pridihom sredozemske kuhinje, saj imamo z omenjeno kulinariko največ izkušenj do sedaj. Recepti po katerih kuhamo in pečemo so preizkušeni in temeljijo na podlagi večletnih kuhinjskih veščinah v različnih restavracijah. Vsi recepti in menuji so prilagodljivi, kar pomeni, da se lahko z Vami podrobneje posvetujemo o njih!

Vse skrbi o tem, kaj ponuditi svojim gostom na slavnostnem dogodku, koliko, kje in kdaj nakupiti sestavine za jedi, kako in kje skuhati in pripraviti jedi za večje število gostov lahko prepustite nam!

 

Kako naročite storitev KUHAR NA DOMU? Preprosto!

 • Iz seznama izberete jedi -  Seznam jedi
 • nas pokličete na gsm: 051/688-899 ali pošljete Vaše želje na e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • mi samo za Vas sestavimo ponudbo...
 • rezervirate termin dogodka...
 • za vse ostalo poskrbimo mi!

 

Kaj je posebnost KUHAR-ja NA DOMU?

KuharPosebnost KUHAR-ja NA DOMU je v tem, da kuharji hrano pripravimo pred Vašimi očmi in očmi gostov – v živo! Jedi so pripravljene sproti, so sveže in pripravljene na kraju dogodka, kar daje kulinaričnim užitkom še poseben čar! Tako Vaši gostje vidijo kako so jedi pripravljene, spoznajo recepture, jedi so resnično sveže pripravljene.

Poleg tega »kuhar na domu« pričara še posebno vzdušje! Sestavine jedi kupujemo sproti, za vsako priložnost posebej, odvisno od naročila, tako da so vedno sveže in izbrane. Jedi sezonsko prilagajamo, kar pomeni, da sestavine jedi prilagajamo glede na sezono dozorelosti sestavin jedi. Naš glavni dobavitelj je ljubljanska tržnica z domačimi pridelovalci slovenske hrane.

Za lažjo izbiro jedi in menuja smo sestavili seznam nekaterih jedi za sestavo jedilnika,na podlagi katerega se boste lažje odločili za najprikladnejše kombinacije v jedilniku, kar je odvisno tudi od vrste slavnostnega dogodka.

 

Pikniki in enolončnice

Piknik je lep, nepozaben, družaben in sproščujoč dogodek! Zakaj ga ne bi popestrili s »kuharjem na domu«? Ni lepšega kot se zabavati doma na vrtu oziroma Vam najljubšem kotičku kulinaričnih užitkov!

Jedi pripravljamo najraje tam, kjer ste sproščeni, brez skrbi in brez obveznosti! Kuhamo, pečemo in pripravljamo jedi pred Vašimi očmi in Vašimi povabljenci – v živo!

Jedi za piknik pripravljamo: v naravi, v gozdu, doma, na vrtu, v lovski koči, na vikendu in na dogodkih kot je npr.: zasebna oziroma službena zabava, praznovanje, dekliščina, fantovščina, poroka, abraham, sejem, degustacijski dogodek, razstava, rojstni dan ali kar tako!

 

Catering

Za posebne priložnosti kot so pogostitve poslovnih partnerjev, predstavitve, sejmi, otvoritve, predstave itd. pripravljamo catering ponudbo.

Catering pripravimo v obliki hladno – toplega bifeja z banketno mizo in samopostrežnim načinom strežbe.

Pripravljamo: hladne in tople predjedi, juhe, glavne mesne in morske jedi, priloge in prikuhe, solate, domače sladice, plošče s svežim sadjem, sirove plošče s suhim sadjem itd. Nudimo tudi postrežbo več vrst kave, čaja, soka, vina, itd.

Za lažjo izbiro pogostitve na Vašem kulinaričnem dogodku, smo za Vas sestavili nekaj primerov menujev (več spodaj v pdf) in seznam jedi za hladno – topli bife (povezava na seznam jedi).

 

Poroke

Organiziramo kulinarično poroko na Vaši najljubši lokaciji, kjer ste sproščeni in brez skrbi!

Poskrbimo za celoten izbor jedi s plinskega žara, grila z ogljem, peko v saču ali na marmornati plošči nad kuriščem. Poroko organiziramo v obliki piknika, kar pomeni, da svatje vidijo v živo pripravo slastnih jedi in hrane! Pred gosti pripravimo razne zelenjavne, mesne ali morske predjedi, domače juhe, mesne, ribje ali zelenjavne jedi, priloge, solate in sladice!

 

Oglejte si tudi:

 

Vir

Priponke
 • Davčna številka:
 • 69388890
 • Ime podjetja:
 • ŠTRK, gostinstvo in druge storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si