Krovstvo in kleparstvo, Mark Trombevski s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/289/krovstvo-in-kleparstvo-mark-trombevski-litija (7)-1456731654.jpg
Krovstvo in kleparstvo, Mark Trombevski s.p.
Krovstvo in kleparstvo, Mark Trombevski s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/289/krovstvo-in-kleparstvo-mark-trombevski-litija (7)-1456731654.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mark Trombevski (+)

Cesta komandanta Staneta 5, Litija 1270

051 394 250
tromont.si@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Krovstvo in kleparstvo, Mark Trombevski s.p. iz Litije je mlado družinsko podjetje z izkušnjami in kvaliteto. Naša mladost nam daje zagon, da sledimo in spremljamo novosti na našem področju. Delujemo na področju celotne Slovenije. Izvajamo krovsko-kleparska dela, postavitev ostrešij, hidro-izolaterstvo, fasade… Z veseljem vam svetujemo pri izbiri kritine in preostalih izdelkov. Brezplačno naredimo izmere na objektu in izdelamo predračun ter se prilagodimo vašim željam in zmožnostim.

 

Krovstvo:

Streha je zaključni konstrukcijski sklop vsake zgradbe. Njena funkcija je, da zgradbo ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, torej padavinami, vetrom in temperaturnimi vplivi. Uporabniku pa mora zagotavljati tudi toplotno in zvočno ugodje pri bivanju v zgradbi. Streho pogosto imenujejo tudi peta fasada stavbe, zaradi njene vidnosti in izpostavljenosti pa je pomemben tudi njen estetski videz. Pri tem imajo pomembno vlogo oblika strehe, njena velikost, vrsta kritine, barva kritine in način pokrivanja ter prezračevalni sistem. Za zagotavljanje skladnosti omenjenih elementov in dosego čim večje estetskosti pa seveda poglavitno vlogo odigra načrtovanje strehe.

 

Kleparstvo

Med kleparska dela prištevamo opremo stavbe z vsemi izdelki iz tanjše pločevine. Običajno ta dela obsegajo izdelavo in montažo strešnih žlebov in odtočnih cevi, raznih obrob, strešnih oken (line), pokrivanje zunanjih okenskih polic, portalov in zidcev ter snegolovov. Z obrobami dosežemo, da ob robovih objekta naredimo estetski in funkcionalni zaključek.

 

Ostrešja

Naredimo in povežemo vam, po statičnih izračunih, lesena ostrešja in lesene strešne konstrukcije iz kakovostnega slovenskega lesa, ponavadi iz smrekovine ali po želji stranke. Če pa je vaše leseno ostrešje staro in dotrajano vam ga tudi popravimo. Les tudi zaščitimo pred žuželkami in mrčesu, ga po želji obarvamo in izrezljamo.

 

Fasade

Fasada je zaključni konstrukcijski sklop vsake zgradbe. Njena funkcija je, da zgradbo ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, torej padavinami, vetrom in temperaturnimi vplivi. Uporabniku pa mora zagotavljati tudi toplotno in zvočno ugodje pri bivanju. Zaradi njene vidnosti in izpostavljenosti pa je pomemben tudi njen estetski videz. Pri tem imajo pomembno vlogo oblika fasade, njena velikost, vrsta fasade, barvni spekter in način pritrjevanja ter prezračevalni sistem. Za zagotavljanje skladnosti omenjenih elementov in dosego čim večje estetskosti pa seveda poglavitno vlogo odigra načrtovanje fasade.

  • Davčna številka:
  • 62994042
  • Ime podjetja:
  • Trbovlje
  • Občina:
  • Trbovlje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si