Kozmetični salon Neguj.se, Danijela Cerovak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4773/kozmeticnisalonnegujsedanijelacerovaksp1-1485518466.png
Kozmetični salon Neguj.se, Danijela Cerovak s.p.
Kozmetični salon Neguj.se, Danijela Cerovak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4773/kozmeticnisalonnegujsedanijelacerovaksp1-1485518466.png 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Danijela Cerovak (+)

Tacenska cesta 108, Ljubljana 1000, Slovenija

031 406 338
danijela@neguj.se

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Neguj.se - kozmetični salon in spletna trgovina sedaj pod eno streho.

Kozmetični salon kjer z izdelki profesionalne kozmetike in dodatkov lajšamo vsakodnevne teževe s kožo in našim telesom.

Skupaj lahko premikamo meje in obrazu ter telesu damo nove svežine, mladostnega videza in odstranimo gubice, celulit ali nekaj odvečnega trebuščka.

 

Kozmetični salon

Naj vam na kratko povem zakaj je pametno redno obiskovati kozmetični salon? Preprosto, zato ker se po dopolnjenem petindvajsetem letu začno pojavljati prve gubice okoli oči. Res to ne velja za vsakega izmed nas, vendar je to znak, da je potrebno vlagati nekaj več truda v našo kožo v kolikor želimo, da nam gubice, suha koža ali ostale težave s kožo ne delajo preglavice. Kozmetični salon zato ni sam sebi v namen, kozmetičarka (jaz) bom poskrbela, da bom pravilno ocenila vaše stanje kože in vam svetovala pravilno uporabo krem in dodatkov, ki jih uporabljate doma. Ste vedele, da je čiščenje obraza nadvse pomembno? Obiski v kozmetični salon morajo postati naša oz. vaša navada v kolikor želimo izgledati mlajše, v kolikor se želimo razvajati in odpraviti stres, v kolikor nam nagaja celulit na zadnjici in v kolikor imamo težave s svojo kožo kot so mozolji, suha koža, rosacea, ipd. Vem kakšen je tempo življenja danes in vem tudi, da si danes zagotovo premalokrat vzamemo čas zase, zato naj bo kozmetični salon na vašem spisku tedenskih ali mesečnih opravkov. Vzemite si čas zase, pustite se razvajati in uživati. Lepo vabljeni v Kozmetični salon Neguj.se v Ljubljani. 

 

Storitve

 

Cenik

 

Spletna trgovina

Prodaja v spletni trgovini je plod ponudbe preizkušenih izdelkov v kozmetičnem salonu in poznavanju potrebe strank in reševanju majhnih ali večjih vsakodnevnih tegob.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 80872379
  • Ime podjetja:
  • NEGUJ.SE, kozmetične storitve in trženje, Danijela Cerovak, s.p.
  • Občina:
  • Lukovica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si