Kozmetični salon Eva, Anita Stare s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5138/kozmeticnisalonevaanitastaresp2-1488805394.jpg
Kozmetični salon Eva, Anita Stare s.p.
Kozmetični salon Eva, Anita Stare s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5138/kozmeticnisalonevaanitastaresp2-1488805394.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Anita Stare (+)

Brilejeva ulica 13, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5184018
041 782 838
anita.stare@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V kozmetičnem salonu Anite Stare, medicinske sestre in kozmetičarke, se že več kot desetletje ukvarjamo z nadlogami sodobnega časa, ki pestijo vse več ljudi. Da se vsaki stranki posvetimo individualno, sprejemamo naročila po predhodnem dogovoru na telefon.

Po strokovnem pregledu, se skupaj odločimo za program negovalnih postopkov, kajti vsem strankam se posvečamo individualno, ker smo ljudje različni, imamo različne težave, za katere so tudi različne rešitve, zato je osebni pristop bistvenega pomena pri uspešnem zaključku željenih terapij.

Če ste tudi vi med množico ljudi, ki jih tarejo stres, napetost, utrujene noge, suha koža, prevelika teža, celulit ..., obiščite kozmetični salon Eva kjer vaše telo postane naša skrb v trenutku, ko prestopite prag naših prostorov.

 

Nudimo vam

 

Darilni boni

Iščete primerno darilo za prijatelja, prijateljico, mamo, sestro, očeta, brata ali preprosto nekoga ki vam je blizu?

Nudimo vam darilne bone s katerimi lahko razveselite svoje najdražje, ki potrebujejo nego obraza, pedikuro, manikuro...ali pa preprosto samo nekaj časa za razvajanje.

 

Vir

Lokacije podjetja
Brilejeva ulica 13, Ljubljana 1000, Slovenija

KOZMETIKA EVA - KRANJ (MEGA CENTER) - Savska cesta 34, Kranj 4000, Slovenija     041 782 838
  • Davčna številka:
  • 78960657
  • Ime podjetja:
  • Kozmetični salon Eva, Anita Stare s.p.
  • Občina:
  • Radovljica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si