Kovintrade Metal, trgovina in predelava kovin

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1212/kovintrade-metal-trgovina-in-predelava-kovin(0)-1460036918.jpg
Kovintrade Metal, trgovina in predelava kovin
Kovintrade Metal, trgovina in predelava kovin https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1212/kovintrade-metal-trgovina-in-predelava-kovin(0)-1460036918.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Leo Ziherl (+)

Cesta železarjev 8, Jesenice 4270, Slovenija

04 5834850
051 458 968
04 5834854
info@kovintrade-metal.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Osnovna dejavnost podjetja Kovintrade Metal d.o.o. iz Jesenic predstavlja razrez in prodaja pločevine.

Dolgoletne izkušnje naših strank dokazujejo, da na področju razreza pločevine nudimo kvalitetne storitve znotraj dogovorjenih rokov.

Rezanje pločevine opravljamo s tremi sodobnimi računalniško vodenimi koordinatnimi rezalniki (2x avtogeno – plamensko rezanje in 1x plazemsko rezanje), ki omogočajo razrez pločevin od preprostih, pa do najzahtevnejših oblik. Krojenje pločevine poteka na osnovi klasičnih načrtov, skic ali grafičnih datotek različnih formatov ( DXF, DWG - verzija AvtoCAD 2007 ali starejše), ki nam jih lahko pošljete na naš elektronski naslov. Ker krojenje pločevine opravljamo na preizkušenih strojih in s strokovno usposobljenim osebjem, lahko zagotavljamo kakovost razreza z ustreznimi tolerancami.

Razrezano pločevino na koncu tudi mehansko obdelamo, glede na želje kupcev.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 in dokaj hitro smo pridobili tudi stranke iz tujine. Približno 80% letne realizacije ustvarimo na trgih Evropske unije. To nam uspe zaradi odlične kvalitete krojenih kosov in končne obdelave le-teh. Kvalitetni končni izdelki so odraz strokovno usposobljenega osebja z dolgoletnimi izkušnjami in neprestane kontrole kvalitete izreza in končne obdelave. Imamo tudi certifikat ISO 9001 in certifikat za prežigosanje izrezanih kosov ( ta certifikat ni enak certifikatu 3.2).

Vse to pomeni, da vam nudimo celovito storitev za pripravo polizdelkov za nadaljnjo obdelavo s kratkim dobavnim rokom in kvalitetnim razrezom.

 

Proizvodnja

Po vaših željah vam lahko krojimo izdelke iz debelih pločevin z maksimalno širino 3000 mm in dolžino 12000 mm. Teža posamezne plošče  pa je omejena na 12000 kg.

V našem skladišču imamo na zalogi široko paleto kvalitet debelih pločevin, kar nam omogoča hitre dobavne roke. Po konkurenčnih cenah pa vam lahko nudimo tudi vse vrste formatirane pločevine. V primeru, da želenega materiala nimamo na zalogi, lahko naročimo želeno pločevino različnih kvalitet z relativno kratkim dobavnim rokom.

Omogočamo vam tudi samo uslugo razreza, se pravi vršimo razrez vaše pločevine.

 

Avtogeni razrez

Avtogeni oziroma plamenski razrez krojenih oblik poteka na dveh numerično krmiljenih rezalnikih z Messer-Griesheim-ovo rezalno tehnologijo.

Možnost krojenja je lahko z večimi gorilci hkrati (do 4 gorilce), kar zmanjša posledično tudi čas razreza.

 

Plazemski razrez

Plazemski razrez in krojenje oblik vršimo na MGM rezalniku z Kjellberg-ovo plazemsko tehnologijo.

Ta je predvsem primerna za vsa nerjavna jekla , barvne kovine in njihove zlitine.

Uporabljamo tri vrste plazme:

 • kisikova plazma,
 • dušikova plazma,
 • Argon/vodikova plazma.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 62087240
 • Ime podjetja:
 • Kovintrade Metal trgovina in predelava kovin d.o.o.
 • Občina:
 • Jesenice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Italijanščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si