Kovinski izdelki, Boštjan Pintar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3380/kovinskiizdelkibostjanpintarsp1-1472480177.png
Kovinski izdelki, Boštjan Pintar s.p.
Kovinski izdelki, Boštjan Pintar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3380/kovinskiizdelkibostjanpintarsp1-1472480177.png 0 05 0

Povprečno od 208 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boštjan Pintar (+)

Sv. Duh 20, Škofja Loka 4220, Slovenija

04 6200209
040 163 284
info@kljucavnicarstvo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naše družinsko podjetje obratuje od leta 1984 dalje. Prvotna proizvodnja je obsegala izdelavo kmetijskih strojev, ki jih izdelujemo še danes. Z leti so se pokazale potrebe po novih izdelkih, zato smo začeli s proizvodnjo lastnih pnevmatskih avto dvigal, moto dvigal in dvižnih miz, ki lajšajo delo delavcem v proizvodnji. Zadnja leta nam trg narekuje vedno več izdelkov iz nerjavečih materialov. Zato nam trenutno največji delež v proizvodnji predstavlja izdelovanje kovinskih ograj, nadstreškov, stopnic in raznih konstrukcij iz nerjavečih materialov.

Od leta 2011, pa tržimo tudi nerjaveče materiale, ter orodja za obdelavo le teh. Prodaja vključuje, nerjavečo pločevino, cevi, profile, mreže, galanterijo, nudimo vam tudi razrez in svetovanje na področju inox materiala. Smo gorenjska franšiza podjetja Inox center d.o.o..

 

Ograje

Specializirani smo za izdelavo in montažo raznovrstnih kovinskih ograj.

Izdelujemo

Glavni materiali, ki jih uporabljamo so rostfrei oziroma nerjaveča pločevnia, železo, aluminj. Te materiale pa lahko kombiniramo tudi s pomožnimi materiali kot so les, steklo, pleksi...

 

Dvoriščna drsna vrata

Svetujemo in izdelujemo samonosna drsna vrata v različnih dimenzijah. Uporabljamo materiale kot so kovana jekla, nerjaveča jekla in razne profile. Vrata so lahko enokrilna , dvokrilna, s pogonom za odpiranje ali pa brez le tega.

 

Nadstreški

Po vaših željah izdelamo vse vrste nadstrešnih konstrukcij. Konstrukcija je lahko v celoti varjena ali privijačena, odvisno od velikosti nadstreška. Za antikorozijsko zaščito uporabljamo vroče cinkanje ali prašno lakiranje. Kritina je ponavadi kaljeno steklo ali plastična kritina, lahko pa uporabimo tudi pločevino ali navadno strešno kritino.

 

Stopnišča

Že dolgo niso več namenjena le prehodu iz enega nadstropja v drugega ampak postajajo tudi estetski in povezovalni element. Naše podjetje se tega dobro zaveda, zato sledimo modernim trendom oblikovanja.

 

Konstrukcije

Po vaših načrtih izdelamo vse vrste lahkih konstrukcij iz jeklenih profilov ali cevi. Konstrukcija je lahko zaščitena z vročim cinkanjem ali z prašnim lakiranjem. Lahko pa je zaščitena samo s temeljnim opleskom.

Izdelujemo konstrukcije za zunanje balkone, skladiščne regale, montažne objekte, ojačitve obstoječih objektov, nosilne konstrukcije,...

 

Dvigala

Izdelujemo dvigala za

 

Storitve

Varjenje

Za varjenje uporabljano postopke tehnologije MIG, MAG in TIG. S temi postopki lahko varimo kovine kot so baker, aluminij, jeklo, sive litine, inox ter železo in njihove zlitine. Vse zvare kovinskih konstrukcij zbrusimo in obdelamo za nadaljno antikorozijsko zaščito, ki je lahko vroče cinkanje, galvansko cinkanje ali prašno lakiranje.

Pri nerjavečih materialij zvare sčistimo ter posvetlimo z postopkom elektrolize. Nadaljno lahko vare tudi spoliramo do visokega sijaja.

Uporabljamo pa tudi točkovni varilni aparat, ki pa je primeren predvsem za varjenje tanke pločevine.

 

Krivljenje in razrez

V našem podjetju vam nudimo razrez s hidravličnimi škarjami vseh kovinskih materialov, do debeline 7mm in dolžine 3000 mm, hkrati pa vam razrezan material lahko še zakrivimo.

V proizvodnji imamo dve upogibne hidravliče stiskalnice, od katerih je ena krmiljena preko CNC programa. Upogibamo lahko material do debeline 5mm in dolžine 3000mm.


Struženje in rezkanje

Nudimo vam lahko tudi vse strugarske in rezkalne usluge, saj imamo v proizvodnji dve stružnici, na katerih lahko stružimo obdelovance do premera 430mm in dolžine 1200mm.

Na rezkalnem stroju pa lahko obdelujemo izdelke dimenzije do 700mm x 300mm.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 57886571
  • Ime podjetja:
  • Pintar B, mehanska obdelava, d.o.o.
  • Občina:
  • Škofja Loka
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si