Kosobrin d.o.o., proizvodnja tehničnih izdelkov, trgovina in turistična dejavnost

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1156/kosobrin-d-o-o-proizvodnja-tehnicnih-izdelkov-trgovina-in-turisticna-dejavnost (4)-1459859852.png
Kosobrin d.o.o., proizvodnja tehničnih izdelkov, trgovina in turistična dejavnost
Kosobrin d.o.o., proizvodnja tehničnih izdelkov, trgovina in turistična dejavnost https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1156/kosobrin-d-o-o-proizvodnja-tehnicnih-izdelkov-trgovina-in-turisticna-dejavnost (4)-1459859852.png 5 05 1

Povprečno od 22 ocen

Vaša ocena

Ulica heroja Verdnika 50, Jesenice 4270, Slovenija

031 755 311
andraz@kosobrin.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kosobrin d.o.o. je manjše družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Našim strankam poskušamo ponuditi čimveč za ugodno ceno. Pounjamo vam zelo raznolike storitve.

 

Nudimo vam:

Kugla.si

Dekorativno pravo orožje

 

Kartica "Ena za vse"

Na kartico "Ena za vse!" lahko zapišemo do 8 kartic zvestobe, ki jih ponujajo slovenske trgovine. Če kakšna kartica zvestobe manjka nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in dodali bomo manjkajočo.

 

Snemanje, fotografiranje iz zraka

Za zelo sprejemljivo ceno vam nudim snemanje in fotografiranje vaših dogodkov, zgradb, lokacij,... iz višine. Na daljinsko vodenem helikopterju je nameščen tudi prenos slike v živo na zaslon na tleh. Tako lahko v živo spremljamo dogajanje skozi kamero.

 

Ozvočenje prireditev

V kolikor ste zainteresirani za ponudbo, nam prosim pošljite več podatkov o prireditvi in mi vam lahko pošljemo ponudbo.

 

Računalniška pomoč

 

Paintball

Paintball je zelo razburljiv adrenalinski šport, ki ga igrajo tako moški kot ženske, kjer uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. Paintball je nekontakten, akcijsko naravnan šport, v katerem so združeni avantura, teamsko delo in sposobnost hitrega odločanja. Za mnoge je to največja zabava, kar so jih kadarkoli okusili.

Na naših dveh različnih poligonih v kamnolomu na Jesenicah(v gozdu in na ravnem terenu z ovirami) lahko preizkusite vašo taktiko in kondicijo.

 

Piknik prostori

Na voljo so trije piknik prostori, na vseh se nahaja elektrika, voda in hladilnik. Prav tako imate na voljo žar (oglje in drva morate prinesti s seboj), radio, stoli in mize.

 

Napihnjen rojstni dan

Organiziramo rojstnodnevne zabave, za velike in majhne. Poudarek naših otroških zabav so napihljiva igrala, lahko pa se odločite tudi za kreativne ali novost - najstniške.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 83712577
 • Ime podjetja:
 • KOSOBRIN, podjetje za proizvodnjo elektrotehničnih izdelkov, trgovina in turistično dejavnost, Kranjska gora, d.o.o.
 • Občina:
 • Jesenice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Najeli smo piknik plac v kamnolomu na Jesenicah in smo se ful fajn imeli. Prostor je res lepo uštiman, je na odročnem kotičku, tako da motili nismo nikogar, brunarca je ful dobra, ima vse kar rabiš, skratka top in še cenovno je ugodno. Priporočam.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si