Koplastor, brizganje plastike in preciznih izdelkov, Mitja Pintarič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4640/koplastorbrizganjepreciznihizdelkovmitjapintaricsp-1484574854.jpg
Koplastor, brizganje plastike in preciznih izdelkov, Mitja Pintarič s.p.
Koplastor, brizganje plastike in preciznih izdelkov, Mitja Pintarič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4640/koplastorbrizganjepreciznihizdelkovmitjapintaricsp-1484574854.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mitja Pintarič (+)

Lobetova ulica 23, Novo mesto 8000, Slovenija

07 3341088
07 3341089
koplastor@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naše podjetje Koplastor ima že 45 let izkušenj na področju plastike brizganje. Ukvarjamo se z brizganjem preciznih izdelkov iz termoplastičnih tehničnih materialov, kot so PC, PBT, PET, PA, POM, po potrebi polnjeni tudi s steklenimi vlakni, odporni na UV žarke ali samo ugasljivi.

Poleg teh materialov brizgamo tudi manj zahtevne materiale, kot so ABS, PS, PE, PP in PVC.

 

Brizganje plastike

Brizganje je proizvodni proces za proizvodnjo delov z vbrizgavanjem materiala v kalup. Vbrizgavanje se lahko izvede z vrsto materialov, vključno s kovinami, stekli, elastomeri in najpogosteje s termoplastiko in duroplastiko. Material za izdelek dovajamo v ogret sod, ki je nato zmešan in potisnjen v oblikovalni kalup, kjer se potem ohlaja in strdi v konfiguraciji kalupa.

Smo strokovnjaki za najbolj pogosto uporabljenih termoplastičnih in duroplastičnih mas.

 

NOVO - High Performance nogavice

Copptex® je lastna, zaščitena blagovna znamka. Z nenehnim izpopolnjevanjem tehnologije in lastnimi inovacijami smo dosegli optimalno proizvodnjo, trenutno - svetovno tehnološko najbolj naprednih nogavic, ki jih izdelujemo v programu Copptex®.

Nogavice Copptex® so zasnovane tako za vsakodnevno profesionalno uporabo vrhunskih športnikov kot tudi posameznikov, ki želijo le najboljše.

Osnova nogavice sta dva high-tech materiala - niti, ki sta bili prvotno izdelani za namene proizvodnje oblačil za vesoljski program ter za različne profesionalne namene. Naša posebnost je, da smo združili dva materiala: prvega, ki preprečuje razvoj mikroorganizmov, virusov z vsebnostjo bakrovega oksida ter drugega, ki dobesedno uravnava temperaturo stopala.

Visokotehnološko tkanje je v nogavici Copptex® sorazmerno porazdeljeno po površinah, ki učinkovito preprečujejo neželene vonjave in razvoj neželenih organizmov ter tako vzdržujejo stopalo suho; ter po površini, ki stopalo hladi ali greje.

Z razliko od drugih produktov je nogavica Copptex® izdelana na podlagi dolgoletnih študij, ki dokazujejo različne učinke, preizkušena pa je bila z vrsto vrhunskih športnikov. Nogavice Copptex® so izdelane iz posebne tkanine, ki omogoča črpanje, shranjevanje in sproščanje odvečne toplote stopala.

Tehnologija na ta način omogoča sposobnost edinstvenega, aktivnega uravnavanja mikroklime kože. Ko se na primer koža segreje, se toplota absorbira, ko se ohladi pa se odvečna toplota sprosti.

Več o Copper Copptex nogavicah

 

V podjetju se ukvarjamo tudi s tehničnim varovanjem in video nadzorom.

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 53452534
  • Ime podjetja:
  • Koplastor proizvodnja, storitve, trgovina Mitja Pintarič s.p.
  • Občina:
  • Novo mesto
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si