Kopirnica Copifoto, Irma Šlutej s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2822/kopirnicacopifotoirmaslutejsp11467637214.png-1467637840.jpg
Kopirnica Copifoto, Irma Šlutej s.p.
Kopirnica Copifoto, Irma Šlutej s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2822/kopirnicacopifotoirmaslutejsp11467637214.png-1467637840.jpg 0 05 0

Povprečno od 40 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Irma Šlutej (+)

Ulica Ivanke Uranjek 3, Žalec 3310, Slovenija

03 5715715
041 939 987
copi.foto@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Copifoto je podjetje, ki se ukvarja s tiskarniško dejavnostjo že vrsto let in na tem področju je tudi eno izmed najizkušenejših in strokovno usposobljenih v Sloveniji.

Naša dejavnost obsega širok spekter tiskarniške dejavnosti: fotokopiranje, lasersko printanje, digitalni tisk, različne vezave, digitalni tisk širokega formata, namizno založništvo, grafična priprava tiskovin, oblikovanje in dodelava vaših dizajnov, razvijanje in retuširanje fotografij, skeniranje, plastificiranje in še bi lahko naštevali.

 

Storitve

Fotokopiranje

Pri nas je mogoče fotokopiranje vseh vrst tiskovin. Ker se zavedamo, da je čas v današnjem tempu življenja pomemben faktor, vam pripravimo vaše fotokopije v najkrajšem možnem času, po dogovoru z enim od naših strokovno usposobljenih sodelavcev, ki bo poskrbel, da bo knjiga ali karkoli nam boste zaupali v dobrih rokah in bo enako ohranjena tudi vrnjena.

Ker naša ekipa dela na odličnih, profesionalnih Canon fotokopirnih strojih, lahko od nas pričakujete le najboljše fotokopije, dovolj kontrastne, da boste brez naprezanja prebrali besedilo ali pregledovali slike. Zaupajte nam in ne bomo vas razočarali.

Printanje

Omogočamo vam printanje najrazličnejših tiskovin. Pri nas smo opremljeni z najsodobnejšimi Rico in Canon tiskalnimi stroji, ki omogočajo printanje do velikosti formata A0, obenem pa zagotavljajo največjo kvaliteto tiska. Naše podjetje se ukvarja tudi z digitalnim tiskom na majice, lončke, sestavimo vam tudi sestavljanko z vašo fotografijo, ki jo pripravimo in obdelamo z najsodobnejšimi programi, ter natisnemo na kvaliteten papir, ki omogoča dolga leta uporabe. Še posebej bodo naših tiskarskih uslug vesela podjetja, ki se ukvarjajo z izrisom arkitektnih načrtov. Prepričani smo, da lahko s kvalitetnim printom ustrežemo prav vsakem arhitektnem biroju in tudi vsem najzahtevnejšim arhitektom, saj ponujamo printanje vseh vrst načrtov, ki so izdelani v formatih pdf ali plt.

 

Razvijanje fotografij

 • razvijanje fotografij iz vseh vrst digitalnih medijev,
 • razvijanje fotografij iz vseh vrst klasičnih filmov,
 • izdelava fotografij od velikosti 10x15 centimetrov, do velikosti jumbo plakata,
 • skeniranje in digitalizacija klasičnih fotografij,
 • retuširanje in priprava fotografij na razvijanje.

 

Skeniranje

 • črnobelo skeniranje vseh formatov,
 • skeniranje arhitektnih načrtov,
 • barvno skeniranje do formata velikosti A3,
 • skeniranje fotografij in digitalizacija na prenosljive medije (cd, usb).

 

Oblikovanje

Pri nas oblikujemo vse vrste tiskovin z najnovejšmi, profesionalnimi programi za oblikovanje. Mogoče je oblikovati od vizitk, brošur, letakov, vabil, plakatov in ostalih reklamnih in sporočilnih dizajnov v praktično vseh formatih, poleg tega pa vaš dizajn tudi pripravimo za tisk in po dogovoru tudi natisnemo.

 

Vezave

Pri nas je mogoča vezava diplomskih nalog, katalogov, brošur, knjig in ostalih tiskovin. Ponujamo vam trde vezave, spiralne vezave, enostavne vezave, brošurne vezave, kovinske in termo vezave.

 

Plastificiranje

Omogočamo vam plastificiranje od majhnih, pa do večjih plastifikacij, na voljo pa je tudi kaširanje.

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 94724172
 • Ime podjetja:
 • Kopirnica, Irma Šlutej s.p.
 • Občina:
 • Žalec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si