Kopi biro, kopiranje in priprava projektne dokumentacije

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2828/kopibirokopiranjeinpripravaprojektnedokumentacije5-1467649666.jpg
Kopi biro, kopiranje in priprava projektne dokumentacije
Kopi biro, kopiranje in priprava projektne dokumentacije https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2828/kopibirokopiranjeinpripravaprojektnedokumentacije5-1467649666.jpg 5 05 1

Povprečno od 36 ocen

Vaša ocena

Trstenjakova ulica 5a, Ptuj 2250, Slovenija

02 7784781
031 676 345
02 7878873
neocopy@kopibiro.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Razvoj in nastanek našega podjetja se je pričel leta 1997, ko smo na Ptuju odprli kopirnico in jo poimenovali po našem prvem fotokopirnem stroju za načrte - Neocopy. Ker je bila to prva kopirnica načrtov na Ptuju, je bila in je še center vsega dogajanja kar se načrtov tiče.

 

Vsak dan vam nudimo kvalitetne storitve po ugodnih cenah
Fotokopiranje majhnih formatov, fotokopiranje načrtov, skeniranje načrtov, digitalno izrisovanje načrtov, avtomatsko zlaganje velikih formatov, obrezovanje, luknjanje, mapiranje projektov, vezavo diplomskih nalog, grafično oblikovanje,...
Pri nas lahko kupite tudi pisarniški material.

Izrisovanje načrtov

Plotanje načrtov
Nudimo izrisovanje načrtov v B in ČB tehniki do širine 1200mm in neomejene dolžine. Načrte dostavite v digitalni obliki v eno od naših poslovalnic ali kar pošljete po e-pošti,  oziroma preko portala, ko gre za večje datoteke. Formati zapisov: .pdf, . jpg, dwf, dwg, tiff
Prav tako nudimo barvno izrisovanje plakatov in slik, ki jih po vaši želji tudi kaširamo. Izrisujemo na različne vrste papirja odvisno od želje strank.

Dodelave načrtov
Zlaganje poteka hitro in enostavno z avtomatskima zlagalnima strojema, kar omogoča predajo projektne dokumentacije v dogovorjenem roku. Dokumentacija pa je zložena natančno, kar daje še posebno sliko ob predaji projektov.

Za vas tako naredimo:

 • avtomatsko zlaganje velikih formatov,
 • obrezovanje,
 • luknjanje,
 • mapiranje projektov,
 • vezave.

 

Fotokopiranje in skeniranje

Fotokopiranje načrtov
Načrte fotokopiramo črno belo do max. širine 914mm + neomejena dolžina. V kolikor želite imeti načrte v digitalni obliki vam jih skeniramo za vaš arhiv. Načrte strojno obrežemo in zložimo na format A4.
Vso projektno dokumentacijo, ki jo pošljete preko našega e-pošte, vključno s teksti, natisnemo črno belo ali barvno, zložimo v mape, rednike.  Vaša naloga je le, da jih dvignete na sedežu našega podjetja.

Skeniranje načrtov
Črno belo skeniranje načrtov preko digitalnega skenerja v različnih formatih: .tif, .jpg, … Shranjujemo jih na digitalni medij ali pošljemo kar na vašo e-pošto.

 

Vezenje

Vezenje je tehnika, ki zagotavlja dolgo obstojnost vezenine – SE NE SPERE! Različne tehnike in številne barve sukancev privedejo do zelo dobrih efektov vezenja.
Vezemo na:
Delovna oblačila, brisače, kuhinjske krpe, majice, kape, jakne, srajce,….

Oblačila z vezenjem so namenjena in uporabna za:

 • uniforma za vaše zaposlene,
 • promocija dejavnosti kluba, društva,
 • za različne priložnosti: srečanje, obletnica, poroka, razne prireditve.

Vezenje je lahko direktno na artikel ali izdelamo našitke, odvisno kaj potrebujete. Majice z vezenim logotipom so ena izmed najbolj priljubljenih načinov za promocijo in oglaševanje vašega podjetja.

 

Za dijake in študente

Za dijake in študente smo izdelali poseben cenik in smo kar se da konkurenčni. Nudimo printanje manjših, večjih formatov, različne vezave (spiralna, žična) in vezave diplomskih nalog. Naša praksa je, da nam datoteke pošljete kar preko e-pošte in se s tem izognete čakanju.

 

Vir

Lokacije podjetja
Trstenjakova ulica 5a, Ptuj 2250, Slovenija

PE MARIBOR - Jezdarska ulica 3, Maribor 2000, Slovenija     02 4292704
 • Davčna številka:
 • 86796496
 • Ime podjetja:
 • Kopi biro, podjetje za kopiranje, pripravo projektne dokumentacije in trgovino, d. o. o
 • Občina:
 • Ptuj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Bili ste mi v izredno pomoč pri pripravi projektne dokumentacije, pohvala za profesionalno storitev!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si