Kolpa raft - Skender s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2665/kolparaftskendersp1-1466670150.gif
Kolpa raft - Skender s.p.
Kolpa raft - Skender s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2665/kolparaftskendersp1-1466670150.gif 0 05 0

Povprečno od 37 ocen

Vaša ocena

Kajuhovo naselje 51, Kočevje 1330, Slovenija

041 426 110
kolparaft@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Domačija Skender vam nudi čolnarjenje po reki Kolpi, gostinsko ponudbo, športne aktivnosti in prenočišča.

 

Čolnarjenje

Po reki Kolpi se lahko spustite z velikim raftom, kateri je primeren za začetnike, oziroma višje vodostaje. V ceno je vštet tudi izkušen vodnik, ki vas varno popelje po brzicah, prav tako pa je v ceno všteta tudi vsa potrebna oprema ( čelada, rešilni jopič, neoprenski copati, veslo, ...) . V raftu je dovolj prostora za vodotesne sode, v katere spravite vse osebne stvari, katere ostanejo suhe.

Mini raft odlikuje dobra stabilnost in lahka vodljivost. Na reki Kolpi je v zadnjih letih tudi najbolj priljubljeno plovilo. Primeren je za dve do tri osebe in še vedno dovolj prostoren za vodotesni sod kamor spravite opremo. V ceno je vključena vsa pripadajoča oprema.

Za kajak je potrebnega nekaj predznanja. Kolpa je zelo primerna za začetnike kot tudi ob primernem vodostaju za adrenalinske odvisneže. Pri nas vam organiziramo individualen začetni tečaj veslanja, prav tako za otroke kot za odrasle.

 

Gostinska ponudba

Pri nas vas postrežemo z odličnimi enolončnicami, belokranjsko pogačo, jedmi iz žara, pečene postrvi. Za skupine vam pripravimo tudi odojka ali jagenjčka. Organiziramo vam piknik za večje skupine. Nudimo vam kvalitetna belokranjska vina in prijazno postrežbo. Hrano in pijačo pa vam ob večdnevnih rafting avanturah tudi pripeljemo.

 

Športne aktivnosti in animacije

Počitnice so čas, ki ga imamo zase in ga lahko preživimo tako kot nam najbolje ustreza. Z mirnimi počitnicami ali pa z noro zabavo in aktivnostmi. Prav to ponuja tudi naša animacija tekom celega dneva organiziramo raznovrstne programe, ki bodo zadovoljili vse starostne skupine in vse želje.

 

V programu organiziramo in izvajamo:

 • tekmovanja: mali nogomet, ročni nogomet, kmečke igre, odbojka badminton, lokostrelstvo, ...
 • športno rekreativne aktivnosti: aerobika v naravi, rolanje, štafetne igre, ...
 • celodnevne športno rekreativne aktivnosti: hoja, kolesarjenje, rafting, ...
 • družabni večer z animatorjem: ples z baloni, karaoke, srčkov ples, pantomima

 

Prenočišča

Nudimo vam skupna ležišča, v sobi, kjer lahko prespi maksimalno 16 oseb. Na voljo pa vam je tudi brunarica tik ob reki Kolpi, v kateri je prostora za 10 oseb, oddajamo pa jo tudi družini ali paru, kjer lahko preživite aktivne dneve ali teden.

Pri nas lahko postavite tudi šotor tik ob reki Kolpi. Spanje ob Kolpi je izjemno doživetje. Miren tok reke, petje ptic, čudovita narava vas bo napolnilo z energijo za nove podvige. Vabljeni!

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 74030965
 • Ime podjetja:
 • GIZMO, podjetje za prodajo, proizvodnjo in investicije d.o.o.
 • Občina:
 • Kočevje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si