Kmetija Pavlovič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5563/kmetijapavlovic2-1492597889.jpg
Kmetija Pavlovič
Kmetija Pavlovič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5563/kmetijapavlovic2-1492597889.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Danilo Pavlovič (+)

Križevska vas 42, Metlika 8330, Slovenija

040 722 000
kmetija.pavlovic@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Kmetiji Pavlovič iz Metlike se ukvarjamo z integrirano pridelavo sadja in zelenjave z najvišjo biološko vrednostjo.

Smo družinska kmetija iz Metlike oz. natančneje iz Križevske vasi. Prvi koraki dejavnosti segajo v začetek 90-tih. Naša dejavnost je sestavljena iz lastne proizvodnje, prodaje na malo in na debelo z lastno dostavo večjim kupcem.

Proizvodnja na kmetiji je specializirana na integrirano pridelavo zelenjave v pokritih prostorih in na prostem. Stremimo za tem, da bi kupcem ponudili čim bolj zdrave pridelke  z visoko biološko vrednostjo hranil in polnega okusa. Približno tretjina površin je pokritih s plastenjaki, poslužujemo pa se še pokrivanja v zgodnje spomladanskem in pozno jesenskem času določenih vrtnin s prekrivkami.

Dovolite, da Mi skrbimo za Vaše zdravje!


Jagode

Le kdo si v toplih dneh ne bi privoščil svežih jagod? Ta slasten sadež ni le okusen, ampak tudi zdravilen. Redno uživanje jagod vrača koži sijaj, deluje odvajalno in čistilno ter krepi celoten organizem.


Maline

Zdravniki pogosto uživanje malin priporočajo srčnim bolnikom in bolnikom, ki trpijo za različnimi boleznimi živčevja, saj naj bi maline dokazano preprečevale nervozo, učinkujejo proti diareji, pa še slastne so.


Aronija

Plodovi aronije so bogati z vitamini C, E, B2, B6, zavirajo procese staranja, zagotavljajo več energije, ščitijo pred negativnimi učinki prostih radikalov. Lahko jih uživamo sveže, sušene ali predelane.

 Naša ponudba

 • Sveže sadje,
 • Sveža zalenjava,
 • Marmelade,
 • Sokovi,
 • Malinovo vino.Kako kupiti?

Marmelade, sokove ipd. pošljemo po pošti, sveže sadje pa tedensko dostavljamo po celi Sloveniji. Najbolje pa je, če nas obiščete in sadje prevzamete kar pri nas v Metliki.

 • Ime podjetja:
 • Danilo Pavlovič - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
 • Občina:
 • Metlika
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si