Ključavničarstvo Miran Bajc s.p., izdelava inox in kovanih ograj

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4026/kljucavnicarstvomiranbajcspizdelavainoxinkovanihograj4-1477462241.jpg
Ključavničarstvo Miran Bajc s.p., izdelava inox in kovanih ograj
Ključavničarstvo Miran Bajc s.p., izdelava inox in kovanih ograj https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4026/kljucavnicarstvomiranbajcspizdelavainoxinkovanihograj4-1477462241.jpg 0 05 0

Povprečno od 406 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Miran Bajc (+)

Višnje 11, Col 5273, Slovenija

031 748 164
miran.bajc1@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ključavničarstvo Miran Bajc s.p. iz Cola pri Vipavi, vam nudi celovito storitev ogleda, svetovanja, priprave ponudbe, do servisa in montaže vseh vrst inox in kovanih ograj.

Ukvarjamo pa se tudi s popravilom gradbene mehanizacije in strojev.

 

Balkonske ograje

Balkonske ograje so lahko sestavljene iz vertikalnih palic, okroglih cevi, ploščatih elementov, skratka možna je kombinacija posameznih profilov ali kovanih elementov. Pri izdelavi upoštevamo želje stranke in arhitekturo tako da se sama ograja prilagodi objektu in potrebam stranke. Pri samem ogledu definiramo elemente, ki so osnova za izdelavo ponudbe.

Vsi ograjni elementi so vroče pocinkani, po potrebi dodatno pobarvani v izbrani barvi, po RAL lestvici. Možna pa je tudi INOX izvedba.

 

Kovinske vrtne ograje

Kovinske vrtne ograje spadajo med cenejše izvedbe ograj, ki pa so s pravilno zaščito in kakovostno izdelavo lahko prav tako moderne in kakovostne. Še nekoliko obstojnejša pa je vrtna ograja iz inoxa. Inox oz. nerjaveče jeklo je v primerjavi z rjavečo kovino bolj trden material in lahko prenese bistveno večje obremenitve. Njegova najpomembnejša prednost je odpornost proti koroziji, ki nastane kot posledica neugodnih vremenskih pojavov. Zato je inox odličen material za zunanje ograje. Po zaslugi odličnih lastnosti imajo vrtne inox ograje praktično neomejeno življenjsko dobo.

 

Klasično kovinostrugastvo

Med klasično kovinostrugastvo štejemo avtomatsko struženje izdelkov na stružnih avtomatih, ki niso računalniško krmiljeni. Na teh avtomatih izdelujemo večje serije enostavnih izdelkov, kot so npr. distančniki, gredi, osi, kontakti, sorniki, nestandardni vijaki, podložke, … Kovinostrugarske izdelke izdelujemo po željah oz. načrtih naročnikov.

Izdelujemo različne dimenzije kovinostrugarskih izdelkov.

 

CNC

Bolj kompleksne izdelke lahko izdelujemo na CNC stružnicah

  • Davčna številka:
  • 69660123
  • Ime podjetja:
  • Ključavničarstvo Miran Bajc s.p.
  • Občina:
  • Vipava
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si