Ključavničarstvo Bizjak

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/997/kljucavnicarstvo-bizjak (1)-1458915461.jpg
Ključavničarstvo Bizjak
Ključavničarstvo Bizjak https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/997/kljucavnicarstvo-bizjak (1)-1458915461.jpg 0 05 0

Povprečno od 294 ocen

Vaša ocena

Ledine 5, Kranjska Gora 4280, Slovenija

04 5881384
041 652 386
bizjak@bizjak-sp.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naše podjetje Ključavničarstvo Bizjak je družinsko podjetje, ki se ukvarja s kovinskimi izdelki že od leta 1974. Tehnologija se je v tem času močno spremenila, tako da poskušamo čim bolje slediti vsem novitetam in spremembam na trgu.

Poleg kovinarstva v podjetju nudimo računovodske usluge za mala in velika podjetja, s to dodatno dejavnostjo pa se ukvarjamo od leta 1990.

Kovinski izdelki

 

Obdelava kovin

Za obdelovanje kovin smo v naši delavnici zelo dobro opremljeni z vrhunskim aparati za varjenje barvnih kovin, inox-a ali pa navadnega železa.

Možen je razrez raznih profilov na tračni žagi, rolanje pločevine do 3mm, upogibanje pločevine na  stroju 120t dolžine 3m, ravno tako razrez pločevine 3mx6mm.

Možno je tudi prebijanje raznih vzorcev in oblik na prebijalnem CNC stroju, vrtanje lukenj, struženje in še vrsta uslug na manjših strojih.

 

Računovodstvo

V podjetju se ukvarjamo z računovodskimi storitvam že od leta 1990. Kar nekaj malih in velikih podjetij ter društev nam je zaupalo vodenje poslovnih knjig.
Redno se izobražujemo na seminarjih, saj je na področju zakonodaje vedno kaj novega. Opremljeni smo s sodobnimi računalniškimi programi, kar nam omogoča kvalitetno in ažurno vodenje knjig.

Trudimo se v zadovoljstvo naših strank tako, da se lahko posvetijo svojemu delu.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 52829367
  • Ime podjetja:
  • Proizvodnja in oprema žičnic -ključavničarstvo
  • Občina:
  • Kranjska Gora
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si