Keramika Ačko, sanacija kopalnic

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1580/keramikaacko1-1461836017.jpg
Keramika Ačko, sanacija kopalnic
Keramika Ačko, sanacija kopalnic https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1580/keramikaacko1-1461836017.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Damir Ačko (+)

Mizarska cesta 31, Slovenske Konjice 3210, Slovenija

051 616 321
ackodamir@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje se Keramika Ačko, Damir Ačko s.p. iz Slovenskih Konjic se ukvarja s storitvami na področju sanacije kopalnic ter polaganjem ploščic, kamna ter laminat.

 

Sanacija kopalnic

Kopalnica je prostor, ki mora biti kar se da uporaben, hkrati pa si želimo, da dobro izgleda, kar je ob vseh sanitarnih napravah in inštalacijah včasih težko doseči. Ker so povšine izpostavljene stalni vlagi in uporabi, ali pa ploščice delujejo zastarelo se odločimo za prenovo kopalnice. Pri tem pa nas ne čaka samo zamenjava vsega kar je vidno, temveč ponavadi tudi vse inštalacije, ki so očem nevidne. Celovita prenova kopalnice je zamenjava sanitarnih elementov, zamenjava talnih in stenskih oblog, prenova električnih inštalacij z razsvetljavo, vodovodnih in odtočnih inštalacij.

 

Polaganje keramike

Pri polaganju keramičnih ploščic je zelo pomembno, da skrbno preverimo in pripravimo podlago. Vse podlage morajo biti čiste, suhe, nosilne in brez prahu.

Ko parket nima več pravega leska in je opazna večja obraba površine, lahko z obnovo oživimo živahne barve lesa.

 

Strojno brušenje parketa

Površino večkrat strojno obrusimo, da postane enakomerno gladka. Na obrušeno površino nanesemo en sloj temeljnega laka in več nanosov končnega laka. Lak ima tudi estetski učinek. Izbiramo lahko med sijajnimi, mat ali polmat laki. Med posameznimi nanosi laka je potrebno počakati od 6-18 ur. V tem času po površini ne hodimo. Na koncu pritrdimo zaključne obrobne letve.

 

Polaganje laminata

Polaganje laminata in gotovega parketa je enostavno, vzdrževanje pa nezahtevno. Lahko ga položimo, kar čez staro talno oblogo in si tako prihranimo delo z odstranjevanjem in pripravljanjem površine na novo oblogo. Oblogi sta na voljo v lamelah, z utorom na vzdolžni strani, zato je sestavljanje povsem enostavno, pa tudi lepljenje ni potrebno.

Kljub temu, da je polaganje laminata in gotovega parketa»na klik« sila preprosto in ga lahko položimo sami, se vseeno moramo držati nekaterih pravil.

  • Davčna številka:
  • 35279214
  • Ime podjetja:
  • Keramika Ačko, Damir Ačko s.p.
  • Občina:
  • Slovenske Konjice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si