Keramičarstvo Trilar

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/990/keramicarstvotrilar7-1490100558.jpg
Keramičarstvo Trilar
Keramičarstvo Trilar https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/990/keramicarstvotrilar7-1490100558.jpg 0 05 0

Povprečno od 159 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darko Trilar (+)

Čirče 38, Kranj 4000, Slovenija

031 370 054
keramicarstvo.trilar@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Keramičarstvo Trilar smo mlado podjetje, ki se ukvarja s polaganjem vseh vrst talne in stenske keramike. Naše vodilo v podjetju je obdržati stranke s kakovostjo dela in ob dogovorjenem terminu opravljena storitev. Pri samem izvajanju del uporabljamo materiale slovenskih proizvajalcev kakor tudi tujih. Moto našega podjetja je biti kvaliteten in ustrezen do strank.

 

Obnova kopalnic

Kopalnice preuredimo v enem tednu z vsem svojim materialom in mojstri, ki so potrebni pri obnovi kopalnice.

 

Polaganje keramike na stopnišča

Polagamo zunanja in notranja stopnišča. Stopnišča so najbolj izstopajoč del sodobne hiše, saj so po navadi odprtega tipa. Zato naj izgleda stopnišče, kot iz "škatlice". Predstavljamo različne ideje oblaganja stopnic na moderni ali rustikalni način. Najelegantnejša rešitev je postopne površine stopnic obložit z stopniščnimi elementi z zaobljenim ali oglatim nosom.

 

Polaganje vinilne talne obloge

Ponujamo široko paleto dekorjev in vzorcev, od izgleda antičnih tal, običajnih lesnih vzorcev, klasičnih vzorcev, do imitacije kamna. Z 1,8 mm debelo plastjo zelo odpornega vinila je ta pvc talna obloga izjemno odporna na obrabo, umazanijo in hkrati zelo enostavna za vzdrževanje. Primerna je za vse prostore, od stanovanj in pisarn do restravracij, hotelov in trgovin. Je antibakterijska, antistatična in tako idealna obloga za alergike. Klik sistem spoja omogoča hitro in enostavno polaganje talne obloge, zelo primeren je tudi za renovacije pisarn in poslovnih prostorov.

 

Polaganje dekorativnega kamna

Polagamo dekorativni kamen v notranjosti hiš in stanovanj ter zunanji objektov.

  • Davčna številka:
  • 59626909
  • Ime podjetja:
  • Keramičarstvo Trilar, Darko Trilar s.p.
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 150

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si