Kenguru, izposoja napihljivih igral in gostinske storitve, Jure Lumpert s.p

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3263/kenguruizposojanapihljivihigralingostinskestoritvejurelumpertsp1-1471347509.png
Kenguru, izposoja napihljivih igral in gostinske storitve, Jure Lumpert s.p
Kenguru, izposoja napihljivih igral in gostinske storitve, Jure Lumpert s.p https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3263/kenguruizposojanapihljivihigralingostinskestoritvejurelumpertsp1-1471347509.png 0 05 0

Povprečno od 154 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jure Lumpert (+)

Brode 11, Škofja Loka 4220, Slovenija

040 137 636
lumpert.jure@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naše podjetje že vrsto let pod imenom Kenguru - napihljiva igrala omogoča najem napihljivih igral, s katerimo smo popestrili že marsikatero otroško praznovanje. Skrbimo za brezhibno delovanje naših napihljivih igral in čistočo. Najem omogočamo vse dni v tednu, z možnostjo predhodne rezervacije.

Želimo si postati eden izmed vodilnih ponudnikov izposoje igral, najprej na slovenskem trgu, kasneje pa tudi v širši okolici. Našo ekipo sestavljajo odgovorni ljudje. Ker smo zanesljivi in svoje delo opravljamo z veseljem, se naše stranke znova in znova odločajo za sodelovanje z nami.

Napihljiva igrala so enkratna priložnost, ki jo lahko ponudite svojemu otroku in njegovim prijateljem ob družinskih praznovanjih, kot je npr. rojstni dan, krst oz. popestritev poletnega piknika. V zadnjem času se za najem napihljivih igral vse večkrat odločajo tudi na veselicah, zabavah v podjetjih ter prireditvah (npr. občinske proslave, itd.).

Primerna so za otroke različnih starosti, ki bodo na njih maksimalno uživali.
Nudimo vam tako dnevni, kot tudi večdnevni najem napihljivih igral.

 

V ponudbi imamo trenutno 5 napihljivih igral:

 

Poleg postavitve napihljivega igrala po predhodnem dogovoru namesto vas lahko poskrbimo tudi za pripravo jedi z žara.

Vir

  • Davčna številka:
  • 36414344
  • Ime podjetja:
  • Kenguru, izposoja napihljivih igral in gostinske storitve, Jure Lumpert s.p.
  • Občina:
  • Škofja Loka
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si