Kego d.o.o., kartonska embalaža in grafično orodjarstvo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/831/gregorinkegologo-1489994745.png
Kego d.o.o., kartonska embalaža in grafično orodjarstvo
Kego d.o.o., kartonska embalaža in grafično orodjarstvo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/831/gregorinkegologo-1489994745.png 0 05 0

Povprečno od 337 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleš Gregorin (+)

Pokopališka cesta 2, Domžale 1230

041 723 290
info@kego.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Kego d.o.o. je družinsko podjetje, ki ga je v letu 2016 prevzel sin Aleš Gregorin. Naš proizvodnji obrat omogoča maloserijsko in kosovno proizvodnjo, po dogovoru s stranko pa lahko zagotovimo tudi izdelavo večjih serij embalaže iz lepenke in kartona.

Naši dosedanji kupci vam lahko zagotovijo, da v ponudbi najdete kakovostne izdelke po zmernih cenah, ki so tako lažje dostopni vsem našim kupcem. In ne le to; za vas izdelamo tudi orodje za razrez, izsek oz. štancanje embalaže. Novost v naši ponudbi je laserski izrez kartona, lesa, tekstila in plastike, obenem pa vam lahko ponudimo tudi lasersko graviranje na les.

Poleg izdelave embalaže se v podjetju ukvarjamo tudi s prevozom lahkega tovora in s prevozom šolskih otrok s kombiji, ki so opremljeni tako za krajše, kot tudi za daljše razdalje.

Vsa naša embalaža je narejena iz certificiranih materialov.

 

Izdelava embalaže in embaliranje

Ponosni smo na lastno proizvodnjo embalaže.

Izbirate lahko s široke palete različnih izdelkov iz kartona in lepenke. Pri delu uporabljamo troslojno (KŠ, 2K, BK, MIKROVAL) in petslojno (K2Š, BKŠ, ED2KŠ). Na voljo je embalaža iz valovite lepenke in kartonasta v naravni ali beli barvi, vsa oblikovana glede na vaše želje in potrebe.

Ukvarjamo se z izdelavo:

 • darilne embalaže,
 • transportne embalaže,
 • industrijske embalaže,
 • embalaže za vinogradništvo,
 • arhivskih škatel,
 • herbarij map (za odvetnike, sodišča, javne ustanove),
 • mape za spise.


Transportna embalaža ima v prvi vrsti funkcijo zaščite izdelka pred mehanskimi poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Nadomešča zabojnike, lesene pakete, ovojnice in omogoča pakiranje že zloženih in napolnjenih trgovinskih stojal. Drugače je z darilno in embalažo za vinogradništvo, kjer je na prvem mestu videz. Embalaža daje izdelku prepoznavnost in unikatnost ter mora biti privlačna za kupce.


Vsa naša embalaža je narejena iz certificiranih materialov.

Za odvetniške pisarne, sodišče, ministrstva ipd. izdelujemo tudi herbarij mape in mape za spise. Izdelujemo tudi arhivske škatle, ki se uporabljajo za različne namene (arhiviranje poslovne dokumentacije), ponujamo pa jih v naslednjih dimenzijah: 460/310/100, 410/290/100, 380/270/100.


Embalažo izdelamo po naročilu.

Tovrstno embalažo izdelujemo po naročilu in se tako kupcem povsem prilagodimo. V proizvodnji imamo vse pripomočke, potrebne za izdelavo; od štance za izsekavanje embalaže do zarezovalca valovite lepenke in škarij za razrez valovite lepenke. Zavedamo se, da lahko samo skrben proces in nadzorovana priprava na izdelavo embalaže pripomoreta k temu, da so izdelki izdelani kakovostno.

 

Orodja za štancanje

Poleg embalaže po naročilu lahko za vas izdelamo tudi orodja za izdelavo kartonske embalaže. Izdelava embalaže bo tako na dolgi rok zagotovo stroškovno učinkovita in brezkompromisno kakovostna.

Za vas oz. za vaše podjetje torej izdelamo: rezalnike valovite lepenke in škarje oz. nože za rezanje in obrezovanje vseh vrst kartona in lepenke, različnih velikosti in oblik za zagotavljanje različnih vzorcev, oblik in rezov na embalaži, raznovrstne debeline in trdote. Izdelujemo orodja za izsekovanje embalaže na zaklopni in cilinder štanci. Glede na vaše želje in potrebe vam lahko izdelamo unikatna orodja po predhodnem dogovoru.

Opravljamo tudi laserski izrez in graviranje z laserjem.

  

Prevozništvo

Tovorni promet

V podjetju zagotavljamo tudi ugoden prevoz blaga s kombijem z nosilnostjo 1,5 tone. Po dogovoru dostavimo pohištvo, aparate, kosovni odvoz ali drugega tovora. (Vozila ne posojamo, ampak zagotavljamo prevoz s šoferjem podjetja.)


Potniški promet

V podjetju se ukvarjamo tudi s prevozom šolskih otrok. V kombijih, namenjenih za prevoz otrok, je prostora za osem oseb in voznika. So primerno opremljeni za krajše ali daljše prevoze, tj. so s klimo, z mikrofonom, s prtljažnikom, z radiem in električnim paketom.

Še več informacij o našem podjetju najdete na spletni strani.

Vir

Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
 • Davčna številka:
 • 57206198
 • Ime podjetja:
 • Kego kartonska embalaža in grafično orodjarstvo d.o.o.
 • Občina:
 • Domžale
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si