Kavarna pod vodo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1760/kavarnapodvodo1-1462790286.png
Kavarna pod vodo
Kavarna pod vodo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1760/kavarnapodvodo1-1462790286.png 0 05 0

Povprečno od 12 ocen

Vaša ocena

Šmartinska cesta 152g, Ljubljana 1000, Slovenija

041 703 493
torterija@kavarnapodvodo.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Timaks d.o.o.  je bilo ustanovljeno že leta 1990. Od takrat se že vrsto let ukvarjamo tudi s prehrambeno dejavnostjo, v letu 1999 pa smo se poleg obstoječih dejavnosti odločili še za nov izziv - slaščičarstvo

S pomočjo slovenskih slaščičarjev z večletno prakso izdelujemo vse vrste slaščic, predvsem torte, rezine in svež sladoled.

 

Sladoled

izdelujemo po lastnih in po receptih priznanih italijanskih sladolednih hiš, kjer kupujemo tudi večino materiala. Ponudimo vam lahko preko 40 različnih okusov od klasične čokolade in vanilije pa do najbolj eksotičnih kot sta modro nebo in roche; vse kremno in sveže. Sladoled lahko poizkusite v kavarni Pod vodo v Cityparku, v poletni sezoni pa pri Tromostovju v odprti kavarni Pločnik.

 

Torte in rezine

Predstavljajo glavni del našega slaščičarskega programa. Pripravljamo jih v lastni slaščičarski delavnici.
Ponudimo vam lahko preko 25 različnih okusov in nekaj sto različnih oblik tort za razne priložnosti in okuse (rojstni dnevi, poroke, otroški program, avtomobili, drugo) od klasične okrogle, pravokotne, večnadstropne pa do najrazličnejših figur in tridimenzionalnih modelov, ki so omejeni praktično le z vašo domišljijo.

Obliko, izgled, okus prilagajamo vašim potrebam in željam tako, da smo odprti za vse vaše predloge. Bolj burna kot bo vaša domišljija bolj originalen bo izgled torte.

Z letom 2001, smo kot prvi v Sloveniji uvedli nov proizvod - Foto torta.

Na kakršnokoli obliko, okus in velikost torte vam na vašo željo natisnemo želeno fotografijo, sliko, znak ali predmet po vaši izbiri, v barvni ali črno-beli tehniki.

 

Ponudba

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 89117484
  • Ime podjetja:
  • Timaks, storitve in trgovina, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si