Kapljice zdravja, Katarina Gornik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2390/kapljicezdravjakatarinagorniksp3-1465484328.jpg
Kapljice zdravja, Katarina Gornik s.p.
Kapljice zdravja, Katarina Gornik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2390/kapljicezdravjakatarinagorniksp3-1465484328.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Katarina Gornik (+)

Smolenja vas 6b, Novo mesto 8000, Slovenija

031 304665
katja.s.gornik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Katarina Gornik s.p. vam ponuja bioresonančno zdravljenje z aparatom Bicom.

Bioresonančno zdravljenje

Bioresonančna terapija je celovita metoda zdravljenja, ki je usmerjena k spodbujanju lastnih zdravilnih moči telesa. V Sloveniji je ena od bolj razširjenih komplementarnih metod zdravljenja, za katero se ljudje odločajo pri različnih bolezenskih stanjih in težavah. Bioresonanca je naše valovanje – edinstvena energija. To energijo pri bioresonančni terapiji s posebnim aparatom izmerijo in jo terapevtsko popravljajo. 
 

V človeškem telesu so prisotna elektromagnetna nihanja od zelo kratkih do zelo dolgih valovnih dolžin. Telo vzpostavlja dinamično ravnovesje z avtoregulacijo, ki uravnava normalna in tudi bolezenska nihanja. Bolezenska nihanja nastanejo bodisi zaradi vplivov iz okolja (elektrosmog, strupene sestavine iz hrane, težke kovine iz okolja …) bodisi zaradi bolezenskih stanj v telesu. Ko se ravnovesje v telesu poruši, se razvije bolezen.

 

Pri katerih težavah pomaga?

Terapija lahko pomaga tako pri akutnih stanjih kot pri kroničnih boleznih. Kot dobra pomoč se je izkazala pri obolenjih, kot so alergije, astma, bronhitis, laringitis, akne, ekcemi, dermatitis, težave z zanositvijo, migrena, bolečinska stanja, revmatična obolenja in druga degenerativna kronična obolenja, bolezni ledvic, bolezni debelega in tankega črevesa. Poleg tega bioresonanca pospešuje celjenje ran po poškodbah in operativnih posegih. Trajanje terapije je odvisno od teže bolezni in diagnoze.

 

 

Kaj lahko storite, da bo zdravljenje z resonančno terapijo uspešnejše?

Najpomembnejši cilj bioresonančne terapije je omogočiti telesu do samopomoči, to pa je najlažje doseči, če pri tem sodeluje tudi človek, ki pride na terapijo.

 • Pijte veliko vode, saj iz telesa odplakne strupene snovi. Takoj po terapiji je treba popiti najmanj liter vode, šest ur po terapiji pa ni dovoljeno uživati alkohola, kave ali črnega čaja. Za izločanje strupov so na voljo tudi druge terapije in metode.
 • Uživajte čimveč zdrave hrane (polnovredna in ekološko pridelana hrana, živila brez pesticidov, konzervansov ali barvil …) in se izogibajte svinjini, močnati hrani, sladkorju in kuhanju z mikrovalovno pečico.
 • Privoščite si čimveč mirnega spanca.
 • Upoštevajte navodila terapevta, ki vam bo svetoval, kako nadaljevati z uživanjem predpisanih zdravil in drugih preparatov, ki ste jih uživali pred bioresonančno terapijo.
 • Pomembna dejavnika pri zdravljenju sta tudi pozitiven odnos do življenja in zdravljenja ter želja po ozdravitvi.
 • Davčna številka:
 • 52188752
 • Ime podjetja:
 • Kapljice zdravja, bioresonančno zdravljenje in druge oblike zdravljenja, Katarina Gornik s.p.
 • Občina:
 • Novo mesto
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si