Kamjon Servis d.o.o., popravilo strojev in naprav

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2973/kamjonservisdoopopravilostrojevinnaprav1-1468396620.png
Kamjon Servis d.o.o., popravilo strojev in naprav
Kamjon Servis d.o.o., popravilo strojev in naprav https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2973/kamjonservisdoopopravilostrojevinnaprav1-1468396620.png 5 05 1

Povprečno od 82 ocen

Vaša ocena

Sermin 7a, Koper 6000, Slovenija

05 6636403
041 660 591
05 6395413
sabadin@kamjon.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kamjon servis d.o.o. je pooblaščeni servis tovornih vozil znamke IVECO, ukvarjamo pa se tudi s servisiranjem tovornih vozil drugih blagovnih znamk (Man, Renault Truck, Mercedes Benz, Mitsubishi, Unimog in ostalih).

Naša vizija je v celoti zadovoljiti kupca tako, da mora biti servisna storitev opravljena v čim krajšem času, toda kakovostno.

 

V naši ponudbi Vam ponujamo še:

 • Servis dostavnih in kombiniranih vozil. Pooblaščeni smo za servis podvozij za prikolice tovornih vozil znamke SAF, servisirali pa vam bomo lahko tudi dvižne rampe blagovne znamke BAR.
 • Prodajo rezervnih delov za tovorna vozila znamke IVECO. Po vašem predhodnem naročilu pa so vam na voljo tudi rezervni deli drugih znamk tovornih vozil.
 • Prodajo pnevmatik različnih blagovnih znamk za vaša tovorna vozila - na voljo so pnevmatike blagovnih znamk Sava, Goodyear, Pirelli, Dunlop, Michelin, Fulda in drugih blagovnih znamk, ter pnevmatike za vse vrste osebnih vozil. Nekaj imamo na zalogi, ostalo pa po naročilu.

Izvajamo tudi hitri servis za osebna vozila, popravila kmetijske in gradbene mehanizacije ter servis notranjih motorjev plovil.

 

Servis

Servis dostavnih in kombiniranih tovornih vozil

V Kamjon servisu ponujamo široko in celovito ponudbo servisnih in vzdrževalnih del za vaša tovorna vozila. Na voljo smo vam za različna garancijska popravila tovornih vozil, popravila sklopov na tovornih vozilih in kleparska ter ličarska dela. Za vas bomo opravili tudi vzdrževalna dela pnevmatskih, hidravličnih in električnih inštalacij, naredili teste zavornega sistema, optično nastavitev žarometov, zamenjali olje in filtre. Opravili bomo tudi vsa ostala servisna dela, ki bodo potrebna pri vaših dostavnih in kombiniranih tovornih vozilih.

 

Servis podvozij za prikolice tovornih vozil

Pravilna nastavitev podvozja pri tovornih vozilih in tudi pri prikolicah tovornih vozil je nujno potrebna pri zagotavljanju večje varnosti vozila, hkrati pa nam takšna nastavitev zagotavlja tudi manjšo izrabo pnevmatik in manjšo porabo goriva. Zato se na našem servisu ukvarjamo tudi s samim servisom podvozij prikolic tovornih vozil blagovne znamke IVECO. Zavedamo se, da moramo biti pri tem delu natančni, zato se ga vedno lotimo vestno, odgovorno in zavzeto.

 

Servis za dvižne rampe bar

V našem servisu se ukvarjamo tudi s servisom dvižnih ramp blagovne znamke BAR. Ker so tovrstne rampe kakovostne izdelave, potrebujejo tudi takšen servis, ko je le-ta potreben. Z našimi strokovnjaki in s primernim orodjem lahko na našem servisu nudimo različna popravila omenjenih ramp.

 

Hitri servis osebnih vozil

Po predhodnem naročilu ponujamo hitri servis za vse vrste osebnih vozil (menjavo motornega olja in filtrov, zavornih ploščic, popravilo in polnjenje klimatskih naprav ...).

 

Popravilo kmetijske in gradbene mehanizacije

Na nas se lahko obrnete tudi za popravilo vseh vrst kmetijskih strojev in naprav.

 

Servisiranje notranjih motornih plovil

Izkušeni smo za servisiranje in odpravo napak pri notranjih motorjih IVECO Aifo.

 

Prodaja, Vulkanizerstvo

Prodaja rezervnih delov, pnevmatik in še kaj

V naši ponudbi imamo veliko izbiro rezervnih delov, ki jih potrebujete za vaše tovorno vozilo. Poleg tega ponujamo pnevmatike za tovorna vozila (vodilne in pogonske pnevmatike, pa tudi pnevmatike za prikolice), ki vam jih tudi zmontiramo. Na razpolago imamo pnevmatike različnih blagovnih znamk (Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda in ostale).

 

Naša ponudba:

 • Pnevmatike za osebna vozila, motorje, kombije, traktorje in tovornjake.
 • Vse vrste vulkanizerskih storitev.
 • Hitri servis osebnih vozil.
 • Priprava avtomobila za tehnični pregled.
 • Zamenjava vseh vrst olj in filtrov.
 • Servis avtomobilske klime.

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
01:00 -
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 26210720
 • Ime podjetja:
 • Kamjon Servis popravila strojev in naprav d.o.o.
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Hitri in kvalitetni

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Priporočam, hitro opravijo ampak kvalitetno in zanesljivo. Jože
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si