Kamioland d.o.o., trgovina z rezervnimi deli za gospodarska vozila

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3338/kamiolanddootrgovinazrezervnimidelizagospodarskavozila1-1472048115.png
Kamioland d.o.o., trgovina z rezervnimi deli za gospodarska vozila
Kamioland d.o.o., trgovina z rezervnimi deli za gospodarska vozila https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3338/kamiolanddootrgovinazrezervnimidelizagospodarskavozila1-1472048115.png 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Cvetkova ulica 1, Ljubljana 1000, Slovenija

08 2053755
051 377 940
info@kamioland.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kamioland d.o.o. je mlado, prilagodljivo in hitro rastoče podjetje locirano v središču Evrope, ustanovljeno leta 2013 s privatnim kapitalom. Trenutno zaposluje 5 oseb z večletnimi bogatimi teoretičnimi in praktičnimi izkušnjami v panogi vzdrževanja ter trgovine z rezervnimi deli za gospodarska vozila.

Trenutna zaloga obsega preko 8000 artiklov v skupni vrednosti 500.000 € in uspešno zadovoljuje trenutne potrebe naših kupcev. Zaradi nenehne rasti števila kupcev, razvoja novih prodajnih programov in s tem povezanih dobaviteljev skrbno gradimo ustrezno zalogo in v kratkem roku načrtujemo preseči mejo 10000 artiklov, kateri bodo vedno na razpolago.

Investiranje v stalno zalogo je skrbno načrtovano glede na potrebe tržišč, zaradi posebnih želj in potreb kupcev pa se del poslovanja odvija na tranzitni način v smislu »povpraševanje - nakup - prodaja« Z našimi partnerji - tako dobavitelji kot kupci - razvijamo in krepimo prijateljske vezi, zato naše sodelovanje ni zgolj suhoparna prodaja ali nakup, ampak prijeten dogodek.

 

Ponudba

Nadomestni deli ali rezervni deli, kakor jim bolj priljubljeno rečemo v naši panogi so pri nas na voljo:

 • iz zaloge za pogosto iskane,
 • ali po naročilu za redko iskane rezervne dele.

 

Naša ponudba obsega:

 • GENUINE - originalni rezervni deli v originalni embalaži proizvajalca vozila.
 • OE (Original Equipment) ali OEM (Original Equipment Manufacturer) - rezervni deli izdelani za proizvajalca vozila (tako imenovana prva vgradnja), popolnoma enake kvalitete kot originalni rezervni deli vendar v embalaži proizvajalca le-teh.
 • REPLACEMENT - rezervni deli, kateri ustrezajo zahtevam in specifikacijam originalnih rezervnih delov (velikokrat tudi z večjimi tolerancami zaradi obrabe sosednjih delov ali sklopov), vendar izdelani s strani proizvajalca ki ne proizvaja za prvo vgradnjo.
 • REMANUFACTURED - obnovljeni GENUINE, OE ali OEM rezervni deli, katerih je na tržišču čedalje več zaradi ekonomskih, naravovarstvenih in eksploatacijskih razlogov. Načeloma popolnoma ustrezajo kvaliteti novih rezervnih delov ter so v večini primerov sestavljeni iz novih in obnovljenih komponent. Cenovno so ugodnejši za nakup v primerjavi z novimi rezervnimi deli. Proizvajajo jih lahko proizvajalci za prvo vgradnjo kot proizvajalci kateri ne sodelujejo v prvi vgradnji.
 • AFTERMARKET - rezervni deli, kateri niso predvideni v prvi vgradnji vozila in v glavnem predstavljajo dodatek ali spremembo v smislu izboljšave oz. prilagoditve določenih lastnosti vozila.

 

Nudimo

 

Katalogi

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 51205238
 • Ime podjetja:
 • KAMIOLAND, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si