Jay Dance Studio, plesna šola, Jernej Šerjak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4364/jaydancestudioplesnasolajernejserjaksp8-1480519476.jpg
Jay Dance Studio, plesna šola, Jernej Šerjak s.p.
Jay Dance Studio, plesna šola, Jernej Šerjak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4364/jaydancestudioplesnasolajernejserjaksp8-1480519476.jpg 0 05 0

Povprečno od 22 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jernej Šerjak (+)

Polje, cesta XII 6, Ljubljana 1260, Slovenija

040 242 842
info@jaydancestudio.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Plesna vrata Jaydancestudio so odprta na gorenjskem in štajerskem, kjer na družabnem in tekmovalnem nivoju iz različnih razlogov ( hobi, rekreacija, tekmovanja ) zaplešejo otroci, mladina in odrasli.

Jaydancestudio vodi Jernej Šerjak, priznan plesni strokovnjak – s plesom se ukvarja že več kot 20 let.

Je večkratni državni, evropski in svetovni prvak v hip-hopu in show dance-u. Poleg odličnih rezultatov v svoji plesni karieri si Jernej kot velik dosežek, šteje tudi sodelovanje z pop divo Mariah Carey.

Tekmovanja in nastopi so za vsakega plesalca pika na i. Jay Dance Studio se pri tem lahko pohvali z najboljšimi uvrstitvami na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih v različnih kategorijah; s svojimi nastopi pa bogati  program mnogih prireditev.

 

Programi

Navdušenje srca se nehote izraža s pesmijo, plesom in ritmičnim gibanjem telesa. Glasba je tista, ki lahko izboljša človeški um s tem, da ga gane in tako spremeni človeške navade.

Nikoli ni prepozno za spremembe! Zato ne odlašaj in se vpiši v plesno šolo Jaydancestudio na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Plesno vadbo in tečaje izvajamo v KRANJU, TRŽIČU, ŠKOFJI LOKI, PREDDVORU, NA JESENICAH, SLOVENSKIH KONJICAH in SLOVENSKI BISTRICI, za VSE GENERACIJE od 3. do 80. leta starosti in sicer 1x ali 2x na teden po 1 ali 2 uri, odvisno od vrste vadbe oziroma tečaja.

 

Urniki

 

Cenik

 

Vir

Lokacije podjetja
Polje, cesta XII 6, Ljubljana 1260, Slovenija

JAYDANCESTUDIO KRANJ - Savska cesta 34, Kranj 4000, Slovenija
JAYDANCESTUDIO ŠKOFJA LOKA - Podlubnik 1c, Škofja Loka 4220, Slovenija
JAYDANCESTUDIO SLOVENSKE KONJICE - Škalska cesta 1a, Slovenske Konjice 3210, Slovenija
JAYDANCESTUDIO SLOVENSKA BISTRICA - Partizanska ulica 22, Slovenska Bistrica 3210, Slovenija
JAYDANCESTUDIO JESENICE - Cesta Tita Maršala 86, Jesenice 4270, Slovenija
  • Davčna številka:
  • 67302840
  • Ime podjetja:
  • Jay Dance Studio, plesna šola, Jernej Šerjak s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si