Ja invest d.o.o., nepremičninsko poslovanje in selekcija kadrov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3682/jainvestdoo1-1474893071.jpg
Ja invest d.o.o., nepremičninsko poslovanje in selekcija kadrov
Ja invest d.o.o., nepremičninsko poslovanje in selekcija kadrov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3682/jainvestdoo1-1474893071.jpg 0 05 0

Povprečno od 24 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Zanej Čebullj (+)

Dunajska cesta 154, Ljubljana 1000, Slovenija

051 788 438
info@jainvest.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ja invest d.o.o., smo podjetje, ki je svoje poslovanje pričelo v letu 2014 pod imenom Emona nepremičnine, d. o. o., s 17. 6. 2016 pa smo se odločili ponuditi strankam dodatne storitve na podlagi naših dolgoletnih izkušenj ter stalnega izobraževanja in izpopolnjevanja. Poleg nepremičninskega poslovanja, ki je naša primarna dejavnost, smo delovanje razširili na izbor in selekcijo kadrov, njihovo motivacijsko izobraževanje ter finančno in poslovno svetovanje za podjetja in posameznike.

 

JAinvest

Dolgoročno pozitivno poslovanje in rast je temeljni cilj vsakega podjetja, zato vam nudimo finančno in poslovno svetovanje tako za podjetja kot za posameznike.

 

JAkadrovanje

Iščete pravega sodelavca za vaše podjetje? Ponujamo vam nekonvencionalne metode iskanja ter izbora in selekcije kadra kot vaš neodvisni zunanji kadrovski svetovalec. Na svoje delo dajemo garancijo. V sklopu kadrovske preobrazbe vašega podjetja vam ponujamo tudi jutranje meditacije za zaposlene, ki dvigujejo motivacijo in učinkovitost. Pošljite povpraševanje za vaše podjetje. Z veseljem vam pripravimo ponudbo po vaši meri.

 

JA finančno in poslovno svetovanje

Imate odvečna sredstva? Vam depoziti ne ponujajo dovolj? Dovolite, da vam predstavimo alternativne možnosti s konkretnimi izračuni za posamezne primere.

Finančno svetovanje za financiranje nakupa

Nudimo pomoč pri načrtovanju in izvedbi finančne konstrukcije nakupa (svetovanje, izdelava finančnih načrtov, priprava dokumentacije, potrebne za pridobitev kredita ali lizinga, povezovanje z bankami in lizinškimi hišami). Zagotavljamo vam diskretno in varno sodelovanje, prijaznost in celovitost poslovne obravnave ter ponudbo konkurenčnih kreditov in lizinških aranžmajev v sodelovanju z večjimi bankami. Z nami prihranite čas, ki bi ga sicer potrebovali za iskanje ponudb in pripravo kreditne dokumentacije. Pomagamo pri prodaji vaših obstoječih nepremičnin zaradi zapiranja finančne konstrukcije pri nakupu nepremičnin.

Le dovolj natančen in poglobljen pregled položaja vam ponuja celosten pogled na vaše sedanje in bodoče premoženje.

 

JAnepremičnine

Nakup nepremičnine je življenjski projekt, največkrat se ga posameznik loti enkrat do dvakrat v življenju. Vodijo nas oseben pristop do stranke, dolgoletne izkušnje na nepremičninskem področju in poznavanje nepremičninskega trga. Ključno, kar ponujamo strankam, je varnost izpeljave posla, odzivnost in poštenje. Delujemo na celotnem področju republike Slovenije, predvsem pa pokrivamo področja Ljubljane in okolice, Celja in okolice ter slovenske obale.

Vsi naši svetovalci imajo opravljeno licenco za nepremičninskega posrednika pri Ministrstvu za infrastrukturo in prostor ter zavarovano odgovornost pri zavarovalnici Triglav. Za varnost vaših transakcij sredstva hranimo na fiduciarnem računu. Smo podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami.

Naša področja zajemajo:

 • prodajo,
 • oddajo,
 • najeme,
 • menjave nepremičnin,
 • pripravo listin v prometu z nepremičninami.

 

Za ogled naših oglasov kliknite TUKAJ.


Prisluhnemo vašim željam, da pridete do vaše sanjske JA nepremičnine.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 15:00
Torek
09:00 - 15:00
Sreda
09:00 - 15:00
Četrtek
09:00 - 15:00
Petek
09:00 - 13:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 42271517
 • Ime podjetja:
 • Ja invest, svetovanje in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 78

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si