J&Kinet, spletne in prodajne storitve, Jurko Starc, s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3998/jkinetposlovnestoritvejurkostarcsp-1477289347.jpg
J&Kinet, spletne in prodajne storitve, Jurko Starc, s.p.
J&Kinet, spletne in prodajne storitve, Jurko Starc, s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3998/jkinetposlovnestoritvejurkostarcsp-1477289347.jpg 0 05 0

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jurko Starc (+)

Knafljev trg 11, Ribnica 1310, Slovenija

031 205 406
info@jk-inet.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje J&Kinet, Jurko Starc s.p. iz Ribnice se ukvarja s poslovnimi storitvami na področju izdelave spletnih strani, izdelavo vizitk in logotipov, tiskovin, soletne grafike, avtomatizacije sistemov (GetResponse), pa tudi trženja ženskih in moških brivnikov ter parfumov blagovne znamke Uniq Cosmetics.


Ponudba:

Cenik

 

Logotip je obraz, ki ga kažemo navzven. Zato po našem prepričanju nekih predlog, ki bi jih lahko uporabili za njihovo izvedbo, ni mogoče izdelati. Vsak projekt je v začetni ustvarjalni fazi unikaten, rezultat pa je v veliki meri odvisen od stopnje sodelovanja z naročnikom.

Izvedemo grafično pripravo vaše knjige ali revije za tisk (prelom strani). Za izvedbo uporablamo profesionalna orodja - Adobe Photoshop (obdelava slik), Adobe Illustrator (obdelava vektorske grafike), Adobe InDesign (prelom).

Če želite svojo dejavnost ali le neko aktivnost predstaviti tudi z video posnetkom (intro video), pa ne veste, kako se temu streže, nas pokličite. Naredimo lahko učni ali predstavitveni video, ki zajema snemanje zaslonske slike, pisanje bo beli tabli ipd.

Spletna avtomatizacija pomeni avtomatsko zajemanje podatkov o aktivnosti na naših reklamnih, prodajnih in drugih aktivnostih, ki smo jih lansirali na internetu. V praksi to pomeni, da se ob vsaki aktivnosti (aktivnost = izpolnitev našega spletnega obrazca) izvede načrtovana in vedno enaka akcija, in sicer brez našega posredovanja in neodvisno od časovne distance.

 

Uniq Cosmetics

Predstavljamo vam novo znamko Uniq Cosmetics, ki vam prinaša presenečenja iz sveta dišav.

Vsi izdelki Uniq Cosmetics so vrhunske kakovosti, čemur firma posveča še posebno pozornost. Vsi parfumi te znamke vsebujejo 20% močno koncentrirane parfumske esence, ki dozoreva več tednov, vsaka v času in po ključu, ki je zanjo najprimernejša. Na ta način je poskrbljeno za najboljšo možno kakovost vsakega od naših izdelkov.   Vsaka proizvodna linija zase je bila temeljito preverjena, stestirana in analitično obdelana. Z zbranimi podatki smo lahko zagotovili najprimernejšo zasičenost, gostoto, indeks preloma, videz, barvo itd. naših izdelkov. Na osnovi dobljenih rezultatov potem izvedemo proces preverjanja kakovosti vsakega izdelka, ki se ga šele po vsem tem pošlje v proizvodnjo.

 

Moneyboxtv

Moneyboxtv je androidni dekoder, ki omogoča, da svojim uporabnikom prikazujemo reklamna sporočila, medtem ko gledajo TV programe, predvajajo filme na DVD predvajalnikih ali iz interneta, iščejo informacije na internetu, igrajo igre, delajo ali poslušajo glasbo.

Gledanje naših reklam uporabniku Moneyboxtv dekoderja prinaša zaslužek vsakič, ko:

 • se prikaže naša reklama (banner, pasica),
 • kliknete na to reklamo in odprete spletno stran ponudnika, oziroma si ogledate njegov video posnetek,
 • sodelujete v programu, katerega član ste,
 • kupite izdelek ali uslugo ponudnika,
 • všečkate Facebook stran ponudnika,
 • izpolnite anketo,
 • se prijavite na spletno stran Partner,
 • gledate video na You Tube.

 

Autoresponder

Autoresponder je računalniški program, ki nam omogoča avtomatsko odgovarjanje na elektronsko pošto. Takšna bi bila formulacija pred leti. Danes pa je mnogo pravilneje in mnogo bližje resnici, če rečemo, da je to program, ki omogoča avtomatizacijo procesov pri pošiljanju sporočil, zajemanje, vodenje in urejanje kontaktov, ustvarjanje zajemalnih obrazcov, zajemalnih strani ter še mnogo več. Zato je brez dvoma nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo imeti uspešen posel na internetu (nesporno pa tudi za za tiste, ki vodijo klasičen posel, saj se korespodenca v glavnem vodi s pomočjo modernih komunikacijskih poti in naprav, poenostavljeno rečeno - na internetu).

 

Brezplačni testni brivniki

G.D.S. Sistem d.o.o. ponuja edini in avtorsko zaščiteni poslovni model, kjer lahko prejemate testne izdelke brezplačno, izdelke za osebno uporabo pa kupujete nekajkrat ceneje. Naročite svoj testni brivnik in ga preizkusite - popolnoma brezplčano in brez obveznosti.

Moški brivnik

Vrhunska tehnologija s 6 rezili

Narejen je iz kakovostnih nedrsljivih materialov, rezila pa preizkušeno zdržijo večratno britje tudi najtrdovratnejših moških brad. Poseben zatič drži britvice trdno na svojem mestu, hkrati pa omogoča njihovo enostavno snemanje in zamenjevanje.

 

Ženski brivnik

Vrhunska tehnologija s 6 rezili.

Poseben ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča enostavno britje po vsem telesu, je narejen iz kakovostnih in nedrsljivih materialov. Poseben zatič drži britvice trdno na svojem mestu, hkrati pa omogoča njihovo enostavno snemanje in zamenjevanje.

 

 Vir

 • Davčna številka:
 • 67686478
 • Ime podjetja:
 • J&Kinet, poslovne storitve, Jurko Starc, s.p.
 • Občina:
 • Ribnica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si