Izposoja avtomobilov in motornih koles, Sašo Repnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1904/izposojaavtomobilovinmotornihkolessasorepniksp3-1463466476.jpg
Izposoja avtomobilov in motornih koles, Sašo Repnik s.p.
Izposoja avtomobilov in motornih koles, Sašo Repnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1904/izposojaavtomobilovinmotornihkolessasorepniksp3-1463466476.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sašo Repnik s.p. (+)

Troblje 2, Troblje 2380, Slovenija

041 690 803
02 8842227
saso.repnik@yahoo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Prevozna sredstva so tista sredstva, ki nas ponavadi hitreje prepeljejo od točke A do točke B, kot mi to razdaljo prepešačimo. Transport danes je precej bolj razvit, kot je bil pred mnogo leti, zato je izbira ponudnikov, ki nam ponuja prevoz precej večja, kot takrat, ko smo lahko izbirali le med belim in črnim konjem ter barvo kočije.

 

Najem avtomobila

Najem avtomobila je idealna priložnost v tujini ali pa ob poroki. Med drugim je najem luksuznih vozil tudi primerno rojstno dnevno darilo. Predvsem darilo za moške, čeprav se med adrenalina željnimi včasih znajde tudi kakšno dekle.

 

Najem motorja

Zunaj sonce vi pa brez motorja? Brez skrbi, Izposoja avtomobilov in motornih koles, Sašo Repnik s.p. vam pomaga najti ustrezno vozilo. Tako se lahko brezskrbno odpravite na prijeten celodnevni izlet z potovalnim ali pa cestnim motorjem.

  • Davčna številka:
  • 28341082
  • Ime podjetja:
  • Sašo Repnik s.p.
  • Občina:
  • Slovenj Gradec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si