Izobraževanje in coaching Irena Vrhovnik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/315/izobrazevanje-in-coaching-irena-vrhovnik (3)-1456753783.jpg
Izobraževanje in coaching Irena Vrhovnik
Izobraževanje in coaching Irena Vrhovnik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/315/izobrazevanje-in-coaching-irena-vrhovnik (3)-1456753783.jpg 0 05 0

Povprečno od 34 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Irena Vrhovnik (+)

Soteška pot 74a, Ljubljana-Črnuče 1231

01 5628086
040 323 633
irena@resim.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

 V podjetju Izobraževanje in coaching Irena Vrhovnik izobraževanja izvajamo v obliki delavnic, skupinskih ali individualnih treningov in interaktivnih predavanj.

Delavnice za skupine v podjetjih - bomo oblikovali skupaj, glede na vaše potrebe in cilje.

Metode in oblike dela na vseh delavnicah slonijo na izkušenjskem učenju in tesni povezavi teorije s prakso. Izvajamo individualne vaje, delo po skupinah, delo v parih, igre vlog, metode predavanja, diskusije, uporabljamo video material, izvedemo nastop pred kamero, ...

Priporočljivo število udeležencev na delavnicah je zaradi boljših rezultatov omejeno na petnajst do dvajset ljudi, na interaktivnih predavanjih pa je število udeležencev lahko večje.

 

Vodenje:

Poznate skrivnosti vodenja? Se zavedate, da učinkovito vodenje ljudi prispeva k večji uspešnosti in boljšim rezultatom? Dober vodja sodelavce motivira, z njimi komunicira, nanje vpliva, jih prepričuje, uči z zgledom in počne prave stvari – na pravi način. Iz področja vodenja vam ponujamo pester nabor izobraževanj.

 

Javno nastopanje:

"Kam naj gledam? Bodo ljudje opazili, da se mi tresejo glas, noge, roke? Se sliši, kako mi razbija srce? Kako naj stojim? Kam naj dam roke? Lahko držim v rokah »plonk« listek?... "
So vam ta vprašanja znana? Bi radi pozabili nanje in  se naučili veščin nastopanja? Veseli bomo, če vam pri tem lahko pomagamo.

Odnosi in komunikacija med sodelavci:

Imate v podjetju skupine posameznikov in jih želite tesno povezati v učinkovit team? Se tudi pri vas zaradi različnosti porajajo mnoga nesoglasja?
“Pravi odnos je malenkost, ki pripelje do velikih sprememb.” je rekel Winston Churchill. Stopite na pot sprememb skupaj z nami!

 

Coaching / osebnostna rast:

Vsi ljudje imamo vse vire, ki jih potrebujemo v nas samih. Dovolimo si prebuditi te vire, ki spijo v nas ali čakajo pred kakšno oviro, trdnim prepričanjem, ki nas v življenju vse prej kot podpira. Majhna pomoč izkušenega coacha vam bo pomagala narediti (velik) korak naprej.​

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 17029660
  • Ime podjetja:
  • Resim d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si