Izdelki z značajem, ročna dela in unikatni izdelki, Petra Mihelič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5387/izdelkizznacajemrocnadelainunikatniizdelkipetramihelicsp1-1490860259.png
Izdelki z značajem, ročna dela in unikatni izdelki, Petra Mihelič s.p.
Izdelki z značajem, ročna dela in unikatni izdelki, Petra Mihelič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5387/izdelkizznacajemrocnadelainunikatniizdelkipetramihelicsp1-1490860259.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Petra Mihelič (+)

Petkovškovo nabrežje 31, Ljubljana 1000, Slovenija

04 2351648
petra.mihelic@tele-cable.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Prvi korak na poti podjetja Petra Mihelič s.p. je bil narejen leta 2006, ko smo se odločili prenoviti do takrat popolnoma zapuščen del stavbe na Petkovškovem nabrežju 31 v Ljubljani. Ta del stavbe je bil že tedaj v družinski lasti in je potrpežljivo čakal na pravo priložnost za prenovo in razcvet.

Leta 2012 sem ustanovila podjetje Petra Mihelič s.p., jeseni leta 2013 pa sem v prenovljeni stavbi na robu središča naše prelepe Ljubljane odprla trgovino petra mihelič. Trgovina predstavlja enega od ciljev, ki sem jih v svojem življenju dosegla, in hkrati začetek nove življenjske poti.

Z vso predanostjo delam v svojem osnovnem poklicu, vsak prosti trenutek pa posvečam svoji ljubezni do ustvarjanja.

Poleg snovanja in izdelave ročnih del oblikujem tudi druge izdelke. Doslej sem se podala v svet oblikovanja čevljev in v svet vitražev. Temelj vsega mojega ustvarjanja je harmonija v barvah, linijah, oblikah in strukturi, pri čevljih pa je rdeča nit poleg tega še eleganca in estetski izgled v harmoniji z udobjem pri nošenju, saj so čevlji izredno lični in jih lahko brez bolečin nosimo skozi ves dan.

 

Trgovina

Vljudno vabljeni v trgovino petra mihelič, kjer vam ponujamo damske čevlje, ki sem jih oblikovala sama, izdelali pa so jih v tržiškem Peku, in so le prvi v nizu modelov s skupnim imenom Mocassino.

Prednost dajem ročnemu delu in izdelkom, ki tvorijo skupaj zaokroženo celoto. Eno linijo tako predstavljajo pokrivala in obutev, temu želim dodati še damske torbice, druga linija predstavlja izdelke za dom – prte in vaze, tretja pa vse potrebno za samostojno izdelovanje ročnih del.

Ponujam vam ročno pletene kape in baretke ter ročno vezene prte, ki jih vse oblikujem in izdelujem sama, ročno klekljane čipke pridnih rok klekljaric iz Železnikov. Ponujam vam vitražne okrasne ploščice, namenjene okrasu sredi prta. Tudi te sem zasnovala in oblikovala sama, izdelal pa jih je gospod Matjaž Mrak.

Ponujam vam izdelke iz prelepega braškega marmorja domače obrti Kameni otok z Brača. Večinoma so to izdelki, ki jih lahko tudi postavimo na prt in tvorijo skupaj s prtom čudovito skladnost.

Poleg izdelkov vam nudim tudi kvaliteten material za ročna dela – material za pletenje, kvačkanje, vezenje in klekljanje, da si lahko iz njega sami izdelate čudovite izdelke po svojem okusu.

Moj prvi cilj je v trgovini ponuditi čim več proizvodov slovenskih proizvajalcev, proizvodov, ki jim bom značaj vdihnila jaz.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 41589823
  • Ime podjetja:
  • Ročna dela in načrtovanje izdelkov, Petra Mihelič s.p.
  • Občina:
  • Radovljica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si