Inštitut 4.0., lego robotika tečaji in učenje prihodnosti

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3770/20841196123147355000818953083134388373324n-1508764749.jpg
Inštitut 4.0., lego robotika tečaji in učenje prihodnosti
Inštitut 4.0., lego robotika tečaji in učenje prihodnosti https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3770/20841196123147355000818953083134388373324n-1508764749.jpg 0 05 0

Povprečno od 241 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Miha Miklavc (+)

Parmova 37, Ljubljana 1000, Slovenija

041 814 246
info@stiri.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kinestetik, Miha Miklavc s.p. ponuja ABC telovadbo za predšolske otroke, ki si želijo s športno vadbo razvijati osnovne motorične sposobnosti in gibalnih spretnosti. Ukvarja pa se tudi z izobraževanjem na področju Lego robotike in delom z otroci.


Nudimo vam izobraževanje v lego robotiki, katero je namenjeno podjetjem, otrokom, javnim ustanovam, izobraževalnim subjektom in pa fizičnim osebam – torej vsem, ki si želijo modernih znanj robotike, tehnologije in računalništva. Pri izvedbi individualnih izobraževanj smo povsem fleksibilni.

 

ABC telovadba za otroke

Namen ABC vadbe pa ni samo telesni razvoj otroka, temveč tudi duševni. Med vadbo se otroci učijo vztrajnosti, vključujejo se v skupinske igre in se med seboj družijo, kar pa zagotovo otrokom omogoča še bolj sproščeno življenje. Vsebine programa ABC Šport temeljijo na razvoju osnovnih gibalnih sposobnosti in spretnosti ter se opirajo na prvine športne gimnastike, prilagojene posameznim starostnim stopnjam, predznanju in količini vadbe.

S športno aktivnostjo v predšolskem in osnovnošolskem obdobju zadovoljujemo otrokovo naravno razvojno potrebo po gibanju ter načrtno in organizirano vplivamo na otrokov motorični razvoj.

Osnovna vsebina je vadba, ki temelji na razvoju osnovnih motoričnih sposobnosti in na gibalnih spretnostih ter je prilagojena posameznim starostnim stopnjam, predznanju in količini vadbe.

Od prvega do tretjega/četrtega leta otroci vadijo v spremstvu enega odraslega, štiri, pet in več letni pa vadijo samostojno v starostno poenotenih skupinah.

 

Kako poteka ABC telovadba:

 • poteka 1x tedensko (lahko tudi 2x), posamezna ura pa traja  45 ali 60 minu.

 

Potek ure:

 • elemntarna oz. tekalna igra,
 • ogrevanje z gimnastičnimi vajami,
 • oponašanje različnih živali – osnovne gibalne sposobnosti,
 • pri mlajših (do 4 leta) sledi poligon, pri starejših (od 4. leta dalje) pa se telovadi  po postajah (otroke razdelimo v več skupin, po starosti ter sposobnostih), kjer zajamemo vse vadbene vsebine (igre z žogo, z malimi rekviziti, gimnastika...),
 • na koncu se vedno pozdravimo in podelimo štampiljke.

 

LEGO robotika

Otroci se spoprimejo s konstrukcijskimi in logičnimi problemi. Probleme iz zunanjega sveta skušam prenesti v za otroka domač in prijazen prostor. To je igranje, sestavljanje in razdiranje gradnikov Lego kock. Na ta način otrok od blizu vidi kako stvari delujejo, zakaj se vrtijo, zakaj nihajo in zakaj stvari včasih ne delujejo kot bi morale.

Otroci bodo pri svojem delu popolnoma samostojni. Ni ga otroka, ki ne bi znal sestavljati Lego kock oziroma se tega ne bi naučil v zelo kratkem času. Moja naloga pri tem je vodenje otroka od ideje do izdelka z vsemi vmesnimi koraki.

Ideja je ključnega pomena, zato otroci te ne dobijo direktno od mene, temveč jih le vodim do nje.

 • Davčna številka:
 • 31129242
 • Ime podjetja:
 • Inštitut 4.0., d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si