INOVATIVA, trenerske, izobraževalne in masažne storitve, Mateja Renko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6234/inovativatrenerskeinmasaznestoritvematejarenkosp1-1555347948.jpg
INOVATIVA, trenerske, izobraževalne in masažne storitve, Mateja Renko s.p.
INOVATIVA, trenerske, izobraževalne in masažne storitve, Mateja Renko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6234/inovativatrenerskeinmasaznestoritvematejarenkosp1-1555347948.jpg 0 05 0

Povprečno od 203 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mateja Renko (+)

Draženska cesta 14č, Ptuj 2250

040 277860
mateja.renko@yahoo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Delovna specifikacija:

Individualno fitnes trenerstvo, sproščanje bolečin s posebno masažo, svetovanje in predavanja o prehrani, delo z odraslimi in otroci s primanjkljaji pri duševnem in telesnem razvoju, lektoriranje, motivacijska izobraževanja za poslovneže idr.

 

Osnovni podatki:

Mateja Renko je inovativna osebna trenerka in svetovalka o prehrani z licencama AFP, z licenco Fascial Fitness® Trainer, certifikatom klasične masaže, športne masaže in refleksne masaže stopal ter kratkega izobraževanja Emmet tehnike za konje.

Od prej ima opravljeno univerzitetno dodiplomsko izobraževanje pedagoške smeri slovenskega jezika s književnostjo in filozofije, zaključeno z odliko, pripravlja pa se na doktorski študij.

S fitnesom živi že skoraj 30 let, zato na vseh področjih svojega delovanja, povezanih z ustvarjanjem ravnovesja v telesu posameznika, v zadnjih letih intenzivno razvija izvirne metode dela, s katerimi pri svojih strankah dosega učinkovite in trajnostno naravnane rezultate.

Njena velika strast so neprestano raziskovanje in iskanje novih ter prodornih rešitev. Te je skozi pretekla leta dela in do zdaj razvila tako uspešno, da jih želi tudi znanstveno dokazati s svojim doktorskim študijem, na vpis katerega se zelo intenzivno pripravlja.

Ljubezen do inovativnosti in navdušenje nad razsežnostmi, ki jih odkriva pri svojem delu, ji pomagata dosegati vrhunske rezultate, na katere je še posebej ponosna pri delu z ljudmi po kapi, pri odraslih in otrocih z motnjami v duševnem in telesnem razvoju, ženskami po porodu ter drugimi, ki jim metode klasične medicine in terapije ne znajo pomagati.

Ob že naštetem jo odlikujejo še neomajna vztrajnost, čudovit magnetičen značaj, izrazito pozitivna naravnanost in strast do perfekcionizma, v katerem vidi vrhunec življenjske estetike. Iz svojih izvirnih metod oblikuje tržno znamko visoke kakovosti, ki jo sama pooseblja in ki temelji na njenem vedno bolj širokem in dragocenem teoretičnem in praktičnem znanju s področja trenerstva, prehrane, masaž in individualnih motivacijskih izobraževanj za podjetnike.

Njeno delo poteka na terenu in v Sport studiu Popaj.

  • Davčna številka:
  • 29037085
  • Ime podjetja:
  • INOVATIVA, INNOVATIVE TRAININGS FOR A HAPPY LIFE, Mateja Renko s.p., trenerske, izobraževalne in masažne storitve
  • Občina:
  • Ptuj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si