InfoHit Computers d.o.o., računalniški inženiring

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3213/infohitcomputersdooracunalniskiinzeniring1-1470818688.jpg
InfoHit Computers d.o.o., računalniški inženiring
InfoHit Computers d.o.o., računalniški inženiring https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3213/infohitcomputersdooracunalniskiinzeniring1-1470818688.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Verovškova ulica 58, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5818000
041 682 783
01 5818050
sandi@infohit.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Infohit computers d.o.o. je vodilno slovensko podjetje specializirano za optimizacijo poslovanja kmetijskih zadrug.

Že več kot deset let razvijamo sodoben informacijski sistem Minerva in 20 let sledimo potrebam uporabnikov in novim tehnologijam.

Naše poslanstvo je, da s svojim znanjem in poznavanjem poslovnih procesov slovenskim zadrugam pomagamo ustvarjati uspešno prihodnost. Zavzemamo se za njihovo konkurenčnost in jim s pomočjo programske opreme Minerva pomagamo pri uresničevanju njihovih poslovnih ciljev.

Zaupajo nam številne zadruge, tako tiste, ki so že optimizirale svoje poslovanje, kot tudi tiste, ki so šele na začetku svoje poti.

Že več kot deset let pomagamo kmetijskim zadrugam optimizirati njihovo poslovanje.

Zaupajo nam KGZ Sloga Kranj, KGZ Litija, KZ Tolmin, KZ Šaleška dolina, KZ Ormož, KZ Rače, KGZ Bled, KZ Slovenska Bistrica, KGZ Idrija, KZ Medvode, KZ Krka, KZ Logatec, Mlekop, ki so z uvedbo sistema Minerva optimizirale svoje poslovanje, predvsem pa ostale konkurenčne ponudbi velikih trgovcev.

Sistem Minerva je celovita poslovna rešitev, ki omogoča, da so poslovni procesi združeni v enoten informacijski sistem. Minerva poenostavlja in avtomatizira delovne procese v zadrugah in znižuje stroške, ki jih povzročajo administrativna dela in ročno vnašanje podatkov.

 

Rešitve

Infohit computers d.o.o. zagotavlja sistemske in programske rešitve za varno in učinkovito poslovanje vašega podjetja.

 

Reference

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 10465944
  • Ime podjetja:
  • Infohit computers računalniški inženiring, d.o.o., Ljubljana
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si