Indoor Paintball

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1773/indoorpaintball1-1462800651.jpg
Indoor Paintball
Indoor Paintball https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1773/indoorpaintball1-1462800651.jpg 4.83 05 1

Povprečno od 346 ocen

Vaša ocena

Pelechova cesta 16a, Preserje pri Radomljah 1235, Slovenija

041 567 807
info@indoorpaintball.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo ljubitelji adrenalinskih športov, ljubitelji zabave in ob enem tudi taktičnih iger na računalnikih. Vse to smo povezali skupaj in se odločili, da v Sloveniji odpremo nekaj novega in dostopnega vsakemu posamezniku. Ideja nas je tako prevzela, da smo se odločili, da v Centru Ljubljane odpremo novo panogo paintballa, ki jo verjetno slabo poznate, in sicer Indoor paintball. Večina ve, kaj je paintball in kako se igra, mnogi so ga tudi poizkusili ali ga igrajo, a igranje igre v notranjosti predstavlja svojevrsten izziv in popolnoma drugačno igro.

 

Kaj je paintball

Paintball je šport s puškami (markerji), ki s pomočjo plina ali zraka izstreljujejo barvne kroglice, s katerimi se igralci izločajo iz igre.

Za igranje igralec potrebuje marker, masko za obraz, plinsko bombico in obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.

 

Prednosti indoor paintballa

 • ni omejitev z vremenom,
 • nismo omejeni na zunanjo svetlobo, ali je noč ali dan,
 • veliko bolj taktična igra,
 • posebni efekti med samo igro (megla, laserji...),
 • dostopnost,
 • možnost igranja različnih taktičnih iger (zastavice, ultimate man alive, deathmatch, skriti predmeti...),
 • primerno za turnirje ali organizirana srečanja, saj se je terminsko precej lažje uskladiti ker ni odvisnosti od vremena, zaradi katerega lahko dogodek odpade.

 

Poligon

Poligon je postavljen kar se da taktično. Pri načrtovanju postavitve so nam pomagali uslužbenci Slovenske vojske, specialnih policijskih enot in profesionalni igralci paintball lige iz tujine. Postavitev je narejena tako, da si skozi igro lahko ustvarite več različnih taktik napada in obrambe.

Prednost pred zunanjimi poligoni je, da je teren raven in s tem dosti bolj varen za hitre taktične premike. Veliko bolj razgibane ovire in preprečevanje streljanja na daleč (baza na bazo)..

 

Team building

Vas skrbi vreme? Za vaš team-building, zabavo, fantovščino, dekliščino in podobno, je ta skrb pri nas odveč.

Organiziramo dogodke in zabave za vse starosti in spole, saj imamo puške, ki jim reguliramo moč glede na zahteve in želje uporabnikov. Pri nas je poskrbljeno za varnost. Za varno igro dobite vso zaščitno opremo (maska, telovnik, rokavice, kombinezon in ščitnik za vrat), vseskozi pa vas spremlja tudi inštruktor.

 

Pogostitev po zabavi:

Med in po igri vam lahko rezerviramo prostor v sklopu gostinskega lokala Kavarna Tiskarna za nadaljnje druženje in pogostitev. Med druženjem lahko od tu spremljate prijatelje in sodelavce med njihovo igro, saj je od tu razgled na poligon.

Za dogodek vam z veseljem pripravimo tudi ponudbo hrane skupaj s Kavarno Tiskarno, ki je znana predvsem po svojih odličnih hamburgerjih, na voljo pa vam je tudi vsa ostala njihova ponudba.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:30 - 23:00
Torek
09:30 - 23:00
Sreda
09:30 - 23:00
Četrtek
09:30 - 23:00
Petek
09:30 - 23:00
Sobota
09:30 - 23:00
Nedelja
09:30 - 23:00
 • Davčna številka:
 • 17812569
 • Ime podjetja:
 • INPA, organizacija športnih dogodkov, d.o.o.
 • Občina:
 • Domžale
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Najboljši teambuilding

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zanimiva postavitev, vidi se da so se zadeve lotili kot profesionalci. Svaka čast.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si