iDMC, organizacija poslovnih dogodkov in potovanj, d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5707/idmcorganizacijaposlovnihdogodkovinpotovanjdoo-1494508339.jpg
iDMC, organizacija poslovnih dogodkov in potovanj, d.o.o.
iDMC, organizacija poslovnih dogodkov in potovanj, d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5707/idmcorganizacijaposlovnihdogodkovinpotovanjdoo-1494508339.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gregor Levic (+)

Kolodvorska cesta 2, Grosuplje 1290, Slovenija

05 9017746
05 9017747
info@idmc.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

iDMC je agencija iz Ljubljane, specializirana za izvedbo in organizacijo konferenc, motivacijskih in team building programov ter drugih dogodkov na področju Slovenije, Hrvaške in Srbije.

iDMC nudi svojim klientom podporo, pomoč in rešitve v vseh fazah dogodka; oblikovanje programov, svetovanje pri izbiri lokacije in hotela, organizacija poslovnih sestankov, izletov, motivacijskih programov ter gala sprejemov. iDMC je svoja vrata odprl leta 2011 ter si od takrat s svojimi referencami pridobil dober ugled med strankami, ki iščejo partnerje v Sloveniji. Njihovi glavni trgi delovanja so poleg Slovenije, Hrvaške in Srbije, tudi Poljska, Rusija in Nemčija.

iDMC pomeni zanesljiv, izobražen in izkušen DMC v Sloveniji, Hrvaški Istri in v Srbiji. Pomeni tudi način življenja. Predstavlja poslovnega partnerja, ki bo s posebno energijo ravnal z vašim projektom, strastjo in nasmehom. Z vašimi izzivi ravnamo skrbno in dodajamo ideje, da bo vaš dogodek nepozaben.

MICE industrija je stresno delo in je zahteva veliko časa. To je razlog, zakaj je pomembno, da imate ob sebi prijatelja, ki bo znal pravočasno reagirati in bo pripravljeni pomagati na vsakem strokovnem področju, bo delil vse zabavne podrobnosti in magične kotičke regije, nepozabne trenutke ob dobri hrani in domačem vinu.

Dogodki niso sprehod v parku. Ampak so nam všeč.

Poskrbeli bomo, da bodo všeč tudi vaši skupini.

  • Davčna številka:
  • 33329257
  • Ime podjetja:
  • IDMC, organizacija poslovnih dogodkov in potovanj, d.o.o.
  • Občina:
  • Grosuplje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 86

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si