Hotel Korošica

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2149/hotelkorosica3-1464602745.jpg
Hotel Korošica
Hotel Korošica https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2149/hotelkorosica3-1464602745.jpg 5 05 1

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Otiški Vrh 25d, Dravograd 2373, Slovenija

02 8786912
02 8786913
info@korosica.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Hotel Korošica je prvi hotel v Dravogradu s štirimi zvezdicami. Leži v  središču treh dolin in tako omogoča hiter dostop do vseh pomembnejših gospodarkskih subjektov in turističnih točk Koroške, Mislinjske in Dravske doline. Hotel je zgrajen leta 2008 in je nastal na mestu kjer je že v preteklosti stala restavracija Korošica, ki je bila znana širši okolici po visoko kvalitetni kuhinji, postrežbi in ambientu.

Z zavidljivimi 4 zvezdicami Hotel Korošica zagotavlja vaše odlično počutje. Moderne sobe, opremljene z stilom in okusom, omogočajo gostom popolno udobje. Vse sobe so opremljene s televizijo, minibarom in Wi-Fi internetnim dostopom kar je še posebej pomembno za poslovneže.

Hotel ima lastno varovano brezplačno parkirišče za osebne avtomobile in avtobuse.

 

Nastanitev

Moderne sobe, opremljene z stilom in okusom, omogočajo gostom popolno udobje. Vse sobe so opremljene s televizijo, minibarom in Wi-Fi internetnim dostopom.

V Hotelu Korošica lahko prenočijo poslovneži z vsega sveta ,saj jim hotel in njegovo osebje nudi veliko možnosti , da ostanejo vedno pripravljeni in zbrani za naslednje dni, ko se bodo sklepali pomembni posli.

 

Nastanitvene kapacitete:

 • 24 dvoposteljnih sob,
 • 1 troposteljna soba,
 • 1 enoposteljna soba,
 • 4 suite.

 

Cenik

 

Restavracija

Znamenitosti in bogato preteklost koroške regije lahko odkrijete v bogati kulinarični ponudbi hotela Korošica. Restavracija hotela vas bo popeljala na pravo gurmansko potovanje. Uživali boste v okusni in zdravi hrani pripravljeni po tradicionalnih receptih s pridihom sodobnosti. Izvrstni kuharski mojstri bodo prav za vas pripravili edinstvene in nepozabne specialitete. Užitek je v prijetnem ambientu s pogledom na pokrajino Koroške še toliko bolj intenziven.

Restavracija je primerna za poslovna kosila, bankete in sprejeme ter svečane večerje. Z inovativnim pristopom skušamo pozitivno presenetiti in navdušiti prav vsakega gosta. V restavraciji hotela zadovoljimo potrebe gostov vse od jutranje kave, kosila, poslovnega kosila, popoldanskega čaja, koktail prigrizkov do svečane večerje ali banketa. Ob posebnih priložnostih poskrbimo za profesionalno organizacijo in raznovrstno ter izbrano kulinarično ponudbo. To je tudi kraj, idealen za kratek neformalni sestanek ali kratek oddih ob aperitivu in kavi.

Poleg ambienta goste vabijo sveže pripravljene jedi, s poudarkom na ribjih specialiteteh, in bogata ponudba vin, ki s številnimi domačimi in tujimi vini združuje vrhunsko ponudbo. Na Koroškem gostom radi pripravimo tudi specialitete iz bogatega izbora mednarodnih jedi kot so črni rezanci z vongolami v smetanovi omaki, poširan losos z drobnjakovo omako, goveji file s poprovo omako, ajdove palačinke z blitvo in jakobinkami ter druge dobrote.

Udobje. Dobra hrana. Združite oboje in dobili ste odlično večerjo v hotelu Korošica.

 

Dnevne malice

Jedilni list

Slow food

 

Wellness

Wellness hotela Korošica vas bo že na prvi pogled navdušil z intimnim in brezčasnim vzdušjem ter pestro ponudbo. Sproščujoča oaza je idealna za pobeg od vsakdanjega hitrega tempa življenja. Kakovostna in raznovrstna ponudba pa se odražata v dobri izkušnji, zaradi katere se gosti vedno znova vračajo.

V wellness centru hotela Korošica se posvetimo vsakemu gostu, ki lahko v sproščujočem ozračju dišečih eteričnih olj izbira med vrhunsko in obsežno ponudbo wellness paketov. Zagotavljamo visoko kakovost, ki bo zagotovo izpolnila vaše želje in pričakovanja. Strokoven pristop našega ekipe bo tako le še poskrbel, da bo izbran program ustrezen.

Skrbno opremljeni prostori wellness spa centra hotela Korošica spremenijo vsak vaš obisk v enkratno doživetje harmonije sproščujoče glasbe, omamnih arom in sodobnih prostorskih razsežnosti, ki zagotavljajo individualnost. Uživate lahko v finski savni in jacuzziju.

Korporativna wellness ponudba je znak, da smo prepoznali vašo željo, da svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem ponudite najboljše in jih osvojite s kreativnostjo ter inovativnostjo. V ta namen vam ponujamo:

 • wellness pakete,
 • masaže,
 • tajske masaže,
 • savna.

 

Wellness je stil življenja s poudarkom na harmoniji telesa in duha, s poudarkom na fizičnem, psihičnem, duhovnem in socialnem zdravju posameznika.

Prepustite se lahko brezskrbnemu užitku ali strokovnemu vodstvu naše ekipe.

 

Posebne priložnosti

V kolikor načrtujete sestanek, kongres, seminar, poroko, obletnico, ali kateri koli drug dogodek, je hotel Korošica na Koroškem najprimernejša odločitev. Dogodke ob posebnih priložnostih lahko organiziramo po vaših željah. Za vsakega vam ponujamo pisano paleto raznovrstnih jedi. Na vašo željo z veseljem pripravimo tudi poseben meni, ki ustreza vašemu okusu, ali se odločite za tako imenovani slow food. Želimo si, da bi bil vsak vaš dan pri nas poseben, zato smo vam vedno na voljo.

Drugačnost in kreativnost je zaščitni znak naše organizacije družabnih in poslovnih dogodkov. Organizacija dogodkov je zelo zahtevna in kompleksna, zato je pomoč uigrane kreativne ekipe našega hotela pri tem več kot dobrodošla. Ponujamo vam celovito organizacijo. Vsak dogodek skrbno načrtujemo in poskrbimo za brezhiben potek, protokol in koordinacijo.

Za vas izvedemo kompletno organizacijo seminarjev, kongresov, otvoritev, predstavitev, pogostitev. Pozorno izbiramo in usklajujemo vsebino vsakega vašega dogodka. Vključimo pa lahko tudi živo glasbo v izvedbi našega hišnega banda. Prepustite nam lahko vse skrbi!

Vsaka posebna priložnost je edinstvena in neponovljiva ter mora ostati vsem udeležencem v nepozabnem spominu.

Vsako soboto je gostom hotela na voljo živa glasba, kar je lahko tudi dodatna ponudba hotela našim gostom, če pri nas organizirajo svoj dogodek ob posebnih priložnostih.

 

Golf

Igrišče za golf se nahaja na privlačni lokaciji, pravzaprav na stičišču treh dolin, Mežiške, Mislinjske in Dravske. Partija golfa je zato ob vsej naravni lepoti Koroške še toliko bolj nepozabna in sproščujoča.

Igrišče se nahaja v neposredni bližini hotela Korošica in se razprostira na površini, ki ni prezahtevna, zato bo navdušila tako zahtevne igralce kot tudi rekreativce. Razgibanost manjšega igrišča, lahko bi rekli kar vadbišče (driving range), igralcem omogoča dober pregled nad igro in prelepo okolico polno dreves, ki omogočajo prijetno igranje tudi v vročih dneh.

Na golf zelenico blizu hotela lahko povabite svoje poslovne prijatelje, znance. Celodnevno sproščujoče druženje utrjevanje in nadgrajevanje igre kot tudi poslovnih in prijateljskih vezi bo zagotovo prijetna izkušnja. Poleg užitkov na zelenici golfa je v okolici obilica možnosti preživljanja aktivnih prostih dni.

Prepustite se lahko tudi nasvetom učitelja golfa o pravilni drži, mehkem zamahu in vztrajnosti med igro. Sicer pa je golf mnogo več kot le tekmovalna igra, je rekreacija in sprostitev v objemu narave.

Prijetno druženje golfistov in golfistk

Po športni aktivnosti si lahko privoščite vrhunske kulinarične užitke hotela ali se sprostite v našem wellness centru.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 11076674
 • Ime podjetja:
 • Hotel Korošica Zofka Kanovnik s.p.
 • Občina:
 • Šentjanž pri Dravogradu
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Dobra prehrana

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Odlična prehrana! Pridemo včasih samo na kosilo:)
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si