Hop, hišna opravila in popravila, Franc Železnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3400/hophisnaopravilainpopravilafranczelezniksp-1472646289.jpg
Hop, hišna opravila in popravila, Franc Železnik s.p.
Hop, hišna opravila in popravila, Franc Železnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3400/hophisnaopravilainpopravilafranczelezniksp-1472646289.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Franc Železnik (+)

Brode 1, Vransko 3305, Slovenija

03 5725183
041 873 080
hop.frenk@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kot pogodbeni partner izdelovalca toplotnih črpalk za ogrevanje, ter pripravo sanitarne vode KRONO-TERM (do nedavno TERMO-TEHNIKA) iz Braslovč, skupaj tvorimo pogoje za kakovosten izdelek od izdelave, preko montaže do končnega zagona.

Odločitev o ogrevalnem-hladilnem sistemu danes zahteva preudaren pomislek tako v novogradnjah kot adaptaciji starejših objektov. V novih energetsko prijaznih objektih sodeluje dovolj strokovno usposobljenih kadrov, kar pa za zamenjavo ogrevalne naprave v starejših objektih ni mogoče trditi.

 • Kako ogreti ali ohladiti objekt?
 • Kako ga prezračiti ob zamenjavi oken?
 • Kako najučinkoviteje pripraviti toplo sanitarno vodo?
 • Kako vodo privarčevati z deževnico?
 • Kakšne materiale uporabiti?

Vprašanj se poraja nešteto.

Prepričani smo, da imamo odgovor na vaše vprašanje.

To nam zagotavljajo izkušnje in reference zadovoljnih strank.

 

Prezračevalne naprave

Globalno onesnaževanje zraka ter nabiranje umazanega zraka v prostorih zaradi prašnih delcev, vlage, CO₂ iz izdihanega zraka in drugih polutantov na eni strani ter dejstvo, da skoraj 80% časa ljudje preživimo v zaprtih prostorih, nas vse bolj usmerjata k razmišljanju o urejenem sistemu prezračevanja. Iz prostorov je namreč potrebno odvajati umazan zrak ter obenem dovajati svež in kakovostnejši zrak zunaj objekta.

 

Vodovodne inštalacije in vodovodni material

Ob naboru dolgoletnih izkušenj z montažo ter servisiranjem vodovodnih inštalacij ter s strokovno izobraženim kadrom vam zagotavljamo kakovostno izvedbo, hitro dobavo materiala ter strokovnost.

V okviru dejavnosti vodovodnih inštalacij med drugim izvajamo:

 • servis vodovodnih cevi, pip ter celotne vodovodne napeljave,
 • montažo vodovodnih cevi, pip, števcev, celotne vodovodne napeljave ter sanitarne opreme (kopalne kadi, tuš kabine, WC školjke, bideji …),
 • montažo z vodnimi črpalkami.

 

Ogrevanje

Od različnih sistemov ogrevanja so nekateri poznani že lep čas in so eni najbolj uporabljanih ter tudi preizkušenih, na primer sistemi centralnega ogrevanja, spet drugi pa si zaradi svoje praktičnosti ali odličnih karakteristik svoj položaj na tržišču šele utirajo. Ne glede na vrsto vsi stremijo k temu, da omogočajo kakovostno in praktično ogrevanje hiše.

 

Najbolj preprosta oblika za ogrevanje objektov je nedvomno centralno ogrevanje. Omogoča, da nek medij (npr. vročo vodo), segrejemo na enem mestu in jo nato s pomočjo sistema cevi razpošljemo po hiši, kjer oddaja toploto in ogreva prostore. Peči, s katerimi se medij segreva, obstaja več vrst in temeljijo na različnih tehnologijah. Temeljijo na ogrevanju s pomočjo energentov: kurilno olje, biomasa, plin... Kateri je najprimernejši, je odvisno od različnih dejavnikov, prav tako to velja za celotno projektiranje centralnega ogrevanja.

 

Toplotne črpalke delujejo po principu sprejemanja toplotne energije iz okolja in oddajanja le-te v ogrevanih prostorih, pri čemer izkoriščajo naravni toplotni zbiralnik okolja. Kot energetski viri se lahko uporabljajo talna in površinska voda, zemeljska toplota, sončna energija in zunanji zrak. Taka oblika ogrevanja stanovanjskih in drugih objektov predstavlja varčno ter okolju prijazno ogrevanje.

 

Klimatske naprave

V našem podjetju v naboru storitev nudimo tudi montažo in servis klimatskih naprav. Te vam lahko po želji dobavimo, nudimo pa vam tudi svetovanje pred nakupom.

Za vas montiramo in servisiramo:

 • industrijske klimatske naprave,
 • prostostoječe klimatkse naprave,
 • stenske klimatske naprave
 • talno-stropne klimatske naprave,
 • split sisteme.

 

Montaža toplotnih črpalk

Sistem ogrevanja s toplotnimi črpalkami je vse bolj priljubljen način ogrevanja, saj je ekonomičen in ne terja ekstremnih vložkov. Velik potencial v tem vidimo tudi mi, zato sodelujemo z izdelovalcem toplotnih črpalk Krono-Term iz Braslovč in vam nudimo kompletno vgradnjo oz. montažo črpalke v objekt. Prednost tovrstnega ogrevanja so nizki obratovalni stroški in razmeroma dolga življenjska doba. Sistem je prilagodljiv in okolju prijazen.

Montaža toplotne črpalke torej zajema montažo notranje in zunanje enote, inštalacijo, priklop na električno omrežje, zagon in servisiranje po potrebi. Zagovarjamo kakovost in se predstavljamo kot zanesljiv partner skupaj s Krono-Termom, ki vam ponuja pestro izbiro sanitarnih in ogrevalnih toplotnih črpalk.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 17:00
Sobota
08:00 - 17:00
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 94726868
 • Ime podjetja:
 • Hop, hišna opravila in popravila, Franc Železnik s.p.
 • Občina:
 • Vransko
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si