Holistični zdravstveni center Maja

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2816/holisticnizdravstvenicentermaja2-1467625752.jpg
Holistični zdravstveni center Maja
Holistični zdravstveni center Maja https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2816/holisticnizdravstvenicentermaja2-1467625752.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maja Fortuna (+)

Ferrarska ulica 8, Koper 6000, Slovenija

05 6392013
info@studiomaja.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Studio Maja deluje od leta 1999. Že od samega začetka je Mag. Maja Fortunat širila svoje znanje tako na področju fizioterapije kot tudi shiatsu terapije, psihoterapije in drugih kompatibilnih znanj. Danes združuje ekipo strokovnjakov različnih področij; psihologije, medicine, fizioterapije, kozmetike, nutricionistike, kineziologije in drugimi, ki se ukvarjajo z zdravjem.

Naše delo integrira paleto različnih preverjenih metod zdravljenja in skupaj s stranko izbiramo zanjo najbolj primerno tehniko ali metodo. Pri nas vsaka oseba dobi svojo unikatno obravnavo, ker se samo tako lahko približamo optimalnemu rezultatu. Nudimo terapije, delavnice in obravnave za vsa starostna obdobja. Ker naš pristop temelji na celostni obravnavi človeka (telo-um-duševnost), se bistveno razlikujemo od drugih zdravstvenih ambulant.

Drugi del našega dela je usmerjen v učenje zdravega načina življenja. V ta namen prirejamo vrsto delavnic kot so: obvladovanje stresa/tesnobe/depresije, za kontrolo in vzdrževanje telesne teže, pomoč pri motnjah hranjenja, zdrava hrbtenica, shiatsu terapija za domačo uporabo in masaža dojenčka, priprava na pred in poporodno obdobje in preventiva na delovnem mestu za različne delovne obremenitve po podjetjih. Verjamemo, da sta preventiva in zdrav življenjski stil boljši in cenejši od kurative.

 

Dejavnosti

 

Urnik

Cenik

Aktualno

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 63667410
  • Ime podjetja:
  • Maja studio za nego telesa in fizioterapijo Maja Fortunat s.p.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si