Hiška Šiška, rojstnodnevne zabave za otroke, Igračkalnica d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3638/hiskasiskarojstnodnevnezabavezaotrokeigrackalnicadoo1-1474528842.png
Hiška Šiška, rojstnodnevne zabave za otroke, Igračkalnica d.o.o.
Hiška Šiška, rojstnodnevne zabave za otroke, Igračkalnica d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3638/hiskasiskarojstnodnevnezabavezaotrokeigrackalnicadoo1-1474528842.png 0 05 0

Povprečno od 22 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darko Maslakovič (+)

Celovška cesta 197, Ljubljana 1000, Slovenija

030 668 644
info@hiskasiska.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Si želite drugačnega rojstnega dne? Rojstnega dne, ki nikoli ne bo enak prejšnjemu? V kolikor že veselo prikimavate, potem ste se pravilno odločili, da vaše praznovanje doživite v naši Hiški.

V Hiški Šiški v Ljubljani smo se odločili zaživeti kreativno in igrivo že z samim konceptom. Otrokom želimo ponuditi drugačen igralni prostor, ki je več kot le en velik kup igrač na enem mestu – želimo jim ponuditi prostor, kjer z svojimi spretnostmi sami oblikujejo igrala v igralnici in tako ustvarijo svoj svet učenja skozi igro.

Moto Hiške Šiške je “skozi igro do motorike”. Vsakemu otroku želimo približati način igre, ki spodbuja razvoj motoričnih sposobnosti in jih tako pripravi do vseh gibalnih izzivov, s katerimi se bodo srečevali na različnih področjih življenja – v športu, v vsakodnevnem gibanju.

Živimo v dobi, kjer je marsikateremu otroku dosegljiva prenekatera pametna igrača odraslega sveta – računalniki, tablice, pametni telefoni,…preko katere dostopajo do elektronskih iger. S tem počasi izginja pomen klasične oblike igre, kar pa ne pomeni, da izginja tudi njena pomembnost. V Hiški Šiški želimo obuditi in negovati pomen otroške igre, ki je osnovana na preprostih, a kljub temu zelo drugačnih igralnih elementih prilagojenih današnjemu času.

 

Igra

V igri se skriva šola za življenje. Biti kreativen, iznajdljiv, sposoben na problem pogledati na več načinov in poiskati unikatno, svojo rešitev – v temu leži vrednost, v temu leži razvoj.

 

Otrok

Biti otrok pomeni doživljati svet pisano, igrivo, pravzaprav čudežno. Zavedamo se, da je igra najbolj pomemben sestavni element otrokovega življenja, saj se v njej skriva nešteto naukov in spoznanj. Prepričani smo, da je igra pot nenehnega učenja. Takšna kot je igra, takšno je učenje.

 

Zakaj smo drugačni?

Naša drugačnost se skriva v koneceptu prostora, ki je namenjen tako staršem kot otrokom. Otroški del je oblikovan po principu “ustvari si sam”. To pomeni, da otroci sami soustvarjajo svoj igralni prostor in s tem prispevajo h kulturi igranja. Z ureditvijo prostora smo želeli vzpodbuditi tudi starše, da otrokom podajo možnost za razvoj svoje lastne kreativnosti in še večje iznajdljivosti.

 

Del prostora je namenjen za vas, starše. Zavedamo se, da sta občutka domačnosti in udobja ključna. Na voljo so udobni stoli, mize, kuhinja, ponujamo pa tudi možnost uporabe video projekcije za namen predvajanj filmov, risank ali drugih željenih predstavitev...

Oba dela (starševski in otroški) sta kljub povezanosti, ločena po namembnosti.

 

Igra po meri

Pri nas je igra oblikovana po meri, saj vemo, da je vsak otrok malo drugačen, ima svojo, edinstveno domišljijo. Z geometrijskimi liki, ki so narejeni na način, da tako oblikovno kot funkcionalno pritegnejo otrokovo pozornost, želimo otroke spustiti izven uokvirjenih iger. Multifunkcionalna zasnova igralnih pripomočkov omogoča domiselno igranje. Hkrati takšen način igre še dodatno vpliva na razvoj pomembno funkcije igre – zduževanje otrok in medsebojno sodelovanje.

Igralni prostor v celoti nudi:

 • raznolike vrvi za plezanje in spuščanje po prostoru,
 • plezalno steno, ki predstavlja enega izmed osnovnih pripomočkov za naravno gibanje,
 • skupino geometrijskih likov, ki nudijo nešteto možnosti za uporabo (za spodbujanje ravnotežja, gibalnih sposobnosti, domišljijskih iger,..),
 • skrivalne niše, in še in še.


Sreda je moj dan

Ste se že kdaj spraševali kje bi lahko brezskrbno pustili vašega malčka in skočili po opravkih ali si vzeli nekaj prostega časa zase čisto tako?
Za vas imamo rešitev! Naša igralnica vam vsako sredo v tednu ponuja varstvo vašega otroka, pod nadzorom izkušenih animatorjev, prav tako pa poskrbimo, da mali želodčki ne ostanejo prikrajšani.

 

Knjižni kotiček

Razmišljate kaj podariti slavljencu? Želite nekaj poučnega in hkrati ustvarjalnega? Potem vam bo zagotovo všeč naša nova ponudba, vseh vrst otroških knjig po izjemnih, znižanih in dostopnih cenah. V sodelovanju z založbo Morfem+ vam nudimo pestro paleto zanimivih knjigic in slikanic.

Zakaj? Ker je knjiga vedno dobrodošlo darilo.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
17:00 - 20:00
Torek
17:00 - 20:00
Sreda
17:00 - 20:00
Četrtek
17:00 - 20:00
Petek
17:00 - 20:00
Sobota
10:00 - 21:00
Nedelja
-
Priponke
 • Davčna številka:
 • 83362681
 • Ime podjetja:
 • Igračkalnica oddajanje prostorov d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si