Hiša Šmid, tesarstvo, krovstvo in skeletne gradnje, Anže Šmid s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1931/hisasmid-1463489255.jpg
Hiša Šmid, tesarstvo, krovstvo in skeletne gradnje, Anže Šmid s.p.
Hiša Šmid, tesarstvo, krovstvo in skeletne gradnje, Anže Šmid s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1931/hisasmid-1463489255.jpg 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Anže Šmid (+)

Reginčeva ulica 9, Kranj 4000, Slovenija

031 321 656
anze.smid@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Hiša Šmid, Anže Šmid s.p., je podjetje z večletnimi izkušnjami na področju krovstva, tesarstva, skeletnih in suhomontažnih gradenj. Smo natančni, korektni in cenovno konkurenčni, pri svojih storitvah pa uporabljamo le kakovostne materiale in sodobno tehnologijo gradenj. Storitve nudimo po vsej Sloveniji.

 

Tesarstvo

Tudi tesarstvo je eno naših poglavitnih dejavnosti, kjer se lahko pohvalimo z ogromno izkušnjami, hitro izvedbo in kakovostno opravljeno delo. Naše storitve na tem področju so celovite, nudimo pa tudi strokovno svetovanje, tako da skupaj s stranko najdemo najboljšo rešitev.

 

Krovstvo

Naš bogat program storitev vključuje tudi kakovostno montažo vseh vrst strešnih kritin ter svetovanje pri vzdrževanju le-teh. Smo pridni, hitri in se držimo dogovorjenih rokov, pri montaži pa uporabljamo samo preverjeno kakovostne materiale in proizvajalce.

 

Kleparstvo

Kleparska dela smo doslej izvajali na najrazličnejših objektih na različnih geografskih področjih, kjer so objekti podvrženi vsem mogočim vremenskim razmeram. Izkušenj in strokovnega znanja nam skratka ne manjka, naši mojstri pa poprimejo za še tako zahtevno kleparsko nalogo.

 

Suhomontaža

Prednost suhomontažne gradnje je predvsem svoboda pri prilagajanju glede na namembnost objekta, enostavnost in, kot namiguje že ime, suh način gradnje, zaradi katerega ni potrebno čakati na sušenje materialov, kar pa seveda pospeši celotno izvedbo projekta. Suhomontažni sistemi gradnje so postali nepogrešljiv način gradnje pri adaptacijah objektov, kakor tudi pri novogradnjah.

 

Skeletne gradnje

Ponujamo gradnjo najcenejših skeletnih hiš.

Vir

  • Davčna številka:
  • 85731935
  • Ime podjetja:
  • Hiša Šmid, tesarstvo, krovstvo in skeletne gradnje, Anže Šmid s.p.
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si