Hiša slaščic Tarangela, slaščičarstvo, Prapotnik Martina s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3557/hisaslascictarangelaslascicarstvoprapotnikmartinasp24-1473835516.jpg
Hiša slaščic Tarangela, slaščičarstvo, Prapotnik Martina s.p.
Hiša slaščic Tarangela, slaščičarstvo, Prapotnik Martina s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3557/hisaslascictarangelaslascicarstvoprapotnikmartinasp24-1473835516.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Prapotnik Martina (+)

Radomeljska cesta 18, Kamnik 1241, Slovenija

051 421 249
tarangela.hs@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ste si zaželeli slastno svežo sladico? V hiši slaščic Tarangela dobite odlične torte, pite, piškote, potice in ostale sladice. Naše poslanstvo je približati odlične in kakovostne sladice, širšim množicam. V mitološki zgodovini Vilinov so poznali šest princes Vilinskih slaščic. Ena od njih je bila tudi TARANGELA, po kateri nosi naša hiša slaščic ime.

Vrata naše slaščičarske delavnice smo odprli leta 8 marca 2014. Od takrat smo naredili celo vrsto sladic in jih dostavili našim zadovoljnim strankam. Naša specialiteta so tortice, ki so narejene z svežimi in najkakovostnejšimi surovinami, sadjem, čokoladami...

Ker pri nas domišljija skoraj ne pozna meja, se trudimo kar se da približati vašim željam glede okusov in oblik.

Poznani smo tudi po odličnih pitah, katere izdelujemo v več kot dvajsetih različnih okusih.

Prav tako pri nas dobite odlične potice, minjone, piškote, kremne rezine...

 

V zadnjem času pa smo se odločili naše sladice približati tudi veganom. Izdelujemo veganske pite, vegansko gibanico, presne torte, klasičnih velikosti ali pa presne monoporcijska tortice.

Skratka pri nas se za vsakega nekaj najde. Pokličite nas. Z veseljem Vam bomo prisluhnili in naredili sladico po Vaših željah.

  • Davčna številka:
  • 42254167
  • Ime podjetja:
  • Prapotnik Martina s.p., slaščičarstvo, Hiša slaščic Tarangela
  • Občina:
  • Kamnik
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si