Hiša besed, lektoriranje in urejanje besedil

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2874/hisabesedlektoriranjeinurejanjebesedil-1467804838.jpg
Hiša besed, lektoriranje in urejanje besedil
Hiša besed, lektoriranje in urejanje besedil https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2874/hisabesedlektoriranjeinurejanjebesedil-1467804838.jpg 5 05 1

Povprečno od 12 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Natalija Sinkovič (+)

Kajuhova ulica 62c, Slovenska Bistrica 2310, Slovenija

040 729 626
natalija@hisa-besed.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Hiša besed hitro, zanesljivo in kakovostno lektoriramo spletne strani, zaključne naloge, diplomske naloge, magistrske naloge. Pišemo tudi PR-članke, strokovna besedila, opisna in prodajna besedila ter urejamo spletne strani, FB-profile in strani, brošure, kataloge, časopise, leposlovje, esejistiko.

 

Lektoriranje

Lektor poskrbi, da vam besedilo ne bo v zadrego, ampak v ponos!

Lektoriranje zahteva temeljito analizo besedila, korekturo jezikovnih, slovničnih, pravopisnih, slogovnih in tipkarskih napak. Besedilo je treba jezikovno skrbno prečistiti in izpiliti, poskrbeti za njegovo jasnost in preglednost.

 

Vsebinski (angl. content) marketing

Vsebinski marketing je sodoben trženjski pristop, s katerim z jasno zastavljeno produkcijo, obdelavo in distribucijo privlačne in relevantne zgodbe ali vsebine osvojimo jasno definirano ciljno skupino in v njej vzbudimo lojalnost in dolgoročno zaupanje. Vse bolj postaja pomembno, da se podjetja jasno razlikujejo od drugih, tako po vizualni kot tudi po besedilni vsebini, in obenem ponudijo nekaj več, neko dodano vrednost.

 

Spletne strani

Naj vam bo vaša spletna stran v največji ponos!

Spletne strani so v času informacijske tehnologije ogledalo in vizitka podjetja. Biti mora urejena, pregledna in informativno bogata.

Vašo spletno stran bomo po vaših željah in smernicah oblikovali tako, da bo poleg računalnika ustrezno prilagojena tudi drugim napravam. Prav tako bomo s SEO optimizacijo poskrbeli, da vas bodo spletni iskalniki hitro našli.

 

Smernice za boljši jezik

Z jezikovnimi zadregami se srečujemo vsak dan. Jezikoslovci imajo včasih priložnost, da nas na njih opozorijo tudi v medijih. Svetovanju se posvečajo sodelavci Inštituta za slovenski jezik in v jezikovni rubriki Al' prav se reče na radiu Maribor v oddaji. Nekaj smernic za izboljšanje jezika smo strnili tudi v HIŠI BESED.

 

Prevodi

V Hiši besed poskrbimo tudi za prevode vaših besedil v različne jezike. Predvsem radi nas ob koncu študija poiščejo študentje s Hrvaške, ki študirajo v Sloveniji, ko morajo oddati svoje zaključne naloge. Radi jim priskočimo na pomoč.

 

Urejanje fb-strani

Ljudje vse bolj informacije o izdelkih in storitvah iščejo na socialnih omrežjih. Podjetja, ki želijo biti v koraku s časom, so prednost socialnih omrežij že prepoznala in vzpostavila zanesljivo komunikacijo pred konkurenco. Vam zmanjkuje časa, da bi sistematično in uspešno upravljali s svojo FB-stranjo? Prepustite urejanje nam.

 

Tečaji

V Hiši besed organiziramo tudi tečaje kreativnega pisanja, učinkovite uporabe pravopisa, radijskega govora in še kaj.

 • Davčna številka:
 • 54558620
 • Ime podjetja:
 • Natalija Sinkovič, s.p. urejanje spletnih strani in lektoriranje
 • Občina:
 • Slovenska Bistrica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Hitro lektoriranje

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo hitro lektoriranje, pri katerem so upoštevali, da se mi je mudilo z oddajo naloge. Najlepša hvala za pomoč!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si