Heureka - inštruiranje, prevajanje in jezikovni tečaji, Marko Abram s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2677/Screenshot1-1467357712.png
Heureka - inštruiranje, prevajanje in jezikovni tečaji, Marko Abram s.p.
Heureka - inštruiranje, prevajanje in jezikovni tečaji, Marko Abram s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2677/Screenshot1-1467357712.png 0 05 0

Povprečno od 164 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marko Abram (+)

Cesta prvih borcev 21, Brestanica 8280, Slovenija

031 324 432
info@heureka-m.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Moje ime je Marko Abram in po izobrazbi sem profesor angleškega jezika in književnosti. Že v gimnaziji sem ugotovil, da je jezik moja strast, zato sem se po končani splošni gimnaziji vpisal na filozofsko fakulteto v Ljubljani, in sicer na katedro za anglistiko in amerikanistiko, kjer sem diplomiral iz angleškega jezika in književnosti. Imam večletne izkušnje s poučevanjem otrok različnih starosti, odraslih, izvajanjem tečajev splošne ter poslovne angleščine, in prevajanjem. Podjetje Heureka sem ustanovil z namenom, da vam s svojim znanjem, izkušnjami in pristopom pomagam do znanja jezika, ki ga govori na milijone ljudi po vsem svetu. Pridružite se jim in postanite konkurenčni. V Heureki se lahko naučite angleščino, jo izpopolnite in nadgradite, se pripravite na maturo, izboljšate govorne in pisne sposobnosti, ali pa najdete tisti kamenček v vašem mozaiku, ki vam bo pomagal razumeti in govoriti angleški jezik do te mere, da boste splezali na zeleno vejo v šoli oziroma izboljšali oceno. Ponujamo vam strokovne in kvalitetne prevode besedil, ki bodo vas, vaše podjetje ali projekt v najboljši luči predstavili svetu. Zaupajte nam in izstopite iz povprečja.

 

Storitve

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 13372378
  • Ime podjetja:
  • Heureka - inštruiranje, prevajanje in jezikovni tečaji, Marko Abram s.p.
  • Občina:
  • Brestanica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si