Hepi avto, nega osebnih in počitniških vozil,Tjaša Vogrin s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2719/hepiavtonegaosebnihinpocitniskihvoziltjasavogrinsp5-1467031219.jpg
Hepi avto, nega osebnih in počitniških vozil,Tjaša Vogrin s.p.
Hepi avto, nega osebnih in počitniških vozil,Tjaša Vogrin s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2719/hepiavtonegaosebnihinpocitniskihvoziltjasavogrinsp5-1467031219.jpg 0 05 0

Povprečno od 34 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tjaša Vogrin (+)

Mariborska cesta 204, Celje 3000, Slovenija

070 564 249
info@hepiavto.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Hepi avto, Tjaša Vogrin s.p. iz Celja vam nudi profesionalno čiščenje in nego osebnih in počitniških vozil.

 

Storitve

Ročno pranje

Zunanjost vašega avtomobila profesionalno očistimo z edinstveno nano aktivno peno in penilnim sistemom, povsem brez uporabe gobe in krtač. Aktivna pena zajame umazanijo, ki jo pod pritiskom nato speremo s čisto vodo. Na platišča nanesemo vrhunsko čistilo, ga pustimo delovati nekaj časa in nato s krtačo odstranimo trdovratnejšo umazanijo ter jo speremo z visokotlačnim čistilcem – tako poskrbimo za ponovno sijoča aluminijasta platišča. Po končanem pranju celotno vozilo obrišemo z nežno krpo iz mikrovlaken. S čistilom, krpicami in posebnim papirjem nato poskrbimo tudi za čista stekla. Na koncu olepšamo vaše pnevmatike še z zaščitnim premazom. Po končanem tretmaju je vaše osebno vozilo ponovno pripravljeno da zasije na cesti.

 

Notranje čiščenje

Najprej s posebnim sistemom ("tornado efekt") iz vseh rež in težje dostopnih mest izpihamo prah in napršimo čistilo. Sledi temeljito sesanje, ki vključuje sesanje armaturne plošče, sedežev, vrat, prtljažnika in tapiciranih tal. V primeru, da so v vozilu gumijasti tepihi, jih operemo z visokotlačnim čistilcem in premažemo s sredstvom za sijaj. Z nežno krpico iz mikrovlaken in posebnim čistilom očistimo vse plastične površine in jih na željo stranke premažemo tudi z zaščitnim premazom, s katerim površinam povrnemo lesk in sijaj. Na koncu vse steklene površine (okna, vzvratno ogledalo, ogledalo v senčnikih) s pomočjo čistila in posebnih mikrokrp za stekla spoliramo do visokega sijaja.

 

Globinsko čiščenje

Z vsakodnevno uporabo vozila vnašamo v njegovo notranjost velike količine umazanije. Ta v vozilu povzroča neprijeten vonj, na tkanini pa se odraža v obliki madežev. Ker klasično notranje čiščenje odstrani samo del umazanije, ki se nabira v avtomobilu, za odstranjevanje trdovratnejših madežev poskrbimo še s kemičnim/globinskim čiščenjem. Proces kemičnega čiščenja pričnemo s temeljitim sesanjem celotne notranjosti vozila, nato pa celotno tekstilno površino poškropimo z učinkovitim, a ne dražečim čistilom. Nadaljujemo s krtačenjem površin, pri čemer uporabljamo nežno in tkaninam prijazno krtačo. Čistilo pustimo delovati nekaj časa (odvisno od stopnje umazanosti), nato pa s čisto vodo in profesionalnim ekstrakcijskim strojem temeljito izperemo površine. Na koncu detajlno poskrbimo še za vse plastične in steklene površine. Vozilo posušimo in pripravimo za predajo.Pri usnjenih sedežih del zgoraj opisanega postopka (pri tekstilu) opravimo isto, za usnje pa poskrbimo profesionalno ...

 

Poliranje osebnih vozil

Osebna vozila so vsakodnevno izpostavljena mnogim dejavnikom, ki lahko poškodujejo njihovo zunanjost. Sonce, sneg, dež, sol in kamenčki – vse to vpliva na slabši zunanji videz naših jeklenih konjičkov. Pri Hepi avto vašim osebnim vozilom s tehniko poliranja povrnemo lesk in sijaj ter jih zaščitimo pred zunanjimi vplivi tudi v prihodnosti. Vozilo najprej kompletno očistimo in pripravimo na poliranje. Nato s plastelinom zapolnimo odprte pore na laku in s polirnim strojem ter z ustreznimi pastami spoliramo vozilo. Celotno vozilo nato nekajkrat obrišemo z nežno, posebno mikro krpo. Na koncu iz vseh rež še izpihamo prah in vozilo pripravimo za predajo.

 

Poliranje žarometov

Žarometi na vozilih se z leti obrabijo in postanejo megleni, s tem pa nam kvarijo jakost svetlobe. Zaradi neustrezno vzdrževanih žarometov lahko naše vozilo na tehničnih pregledih zavrnejo kot tehnično neizpravnega. Pri Hepi avto poskrbimo, da vaši porumeneli žarometi zopet postanejo kot novi. Zunanjo plast profesionalno odstranimo z različnimi brusnimi papirji (cca. 1 ura na posamezen žaromet), nato pa jih s posebnimi pastami in polirnim strojem obdelamo. S tem postopkom jim povrnemo svežino, odvzamemo meglenost in dodamo lesk. Na vse žaromete nanesemo še UV zaščito in tako zagotovimo njihovo dolgotrajno obstojnost.

 

Poliranje počitniških vozil

Zunanjost počitniškega vozila profesionalno očistimo, ga obrišemo s posebnimi mikro krpami in ga pripravimo na poliranje. Pred začetkom ga na določenih predelih še zaščitimo z zaščitnim trakom. Sledi poliranje v dveh nanosih posebnih past, ki traja od 15 do 20 ur, odvisno od dotrajanosti vozil. Na željo stranke spoliramo tudi plastična okna, na katerih se lahko z leti pojavi večje število prask, ki kvarijo čist pogled. Po končanem poliranju vozilo še enkrat temeljito zunanje očistimo vseh sledi poliranja in ga pripravimo za predajo.

 

Pranje počitniških vozil

Notranje/globinsko čiščenje počitniških vozil

Nega in obnova usnja

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

 

Cenik

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 21640424
  • Ime podjetja:
  • Hepi avto, nega osebnih in počitniških vozil,Tjaša Vogrin, s.p.
  • Občina:
  • Celje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si