Happy pet, spletna trgovina za male živali

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5728/happypetspletnatrgovinazamalezivali1-1494831798.jpg
Happy pet, spletna trgovina za male živali
Happy pet, spletna trgovina za male živali https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5728/happypetspletnatrgovinazamalezivali1-1494831798.jpg 0 05 0

Povprečno od 224 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lucija Holc (+)

Wattova ulica 6, Maribor 2000, Slovenija

070 574 789
happypet00@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Spletna trgovina za male živali Happy pet se ukvarja z distribucijo Pet Silk izdelkov, ki so zasnovani na inovativni formuli z naravnimi svilenimi vlakni. Svila je cenjena zaradi svojega visokega sijaja in leska - in točno ta lastnost se odraža tudi na dlaki živali, ki je po uporabi Pet Silk izdelkov, svetleča, svileno mehka in ima zdrav izgled.

Mnogi profesionalni frizerji in razstavljalci dosegajo najboljše rezultate prav s pomočjo Pet Silk izdelkov.

S svilenimi vlakni obogatena formula vsebuje tudi vitamine in zelišča za še bolj zdravo, svetlečo in mehko dlako.

Pet Silk izdelki so zasnovani na inovativni formuli z naravnimi svilenimi vlakni. Svila je cenjena zaradi svojega visokega sijaja in leska - in točno ta lastnost se odraža tudi na dlaki živali, ki je po uporabi Pet Silk izdelkov, svetleča, svileno mehka in ima zdrav izgled.

S svilenimi vlakni obogatena formula vsebuje tudi vitamine in zelišča za še bolj zdravo, svetlečo in mehko dlako.

Kontaktirajte nas in poslali vam bomo katalog.

 

Pet silk tear stain remover

Nežna profesionalna formula s svilo, ki posvetli madeže in dlako vašega kužka. Uporabno tako na solznih madežih, kot tudi na madežih na drugih predelih.

 

Pet silk brazilian keratin balzam brez izpiranja

Nežno neguje in varuje dlako. Keratin poskrbi da bo dlaka bolj močna in ne bo izpadala. Dlaka dobi izjemen sijaj, postane mehka in navlažena.


Pet silk bright white šampon in balzam

Sčasoma se lahko bela oziroma svetla dlaka razbarva in postane manj sijoča. Posebna formula tega šampona omogoča posvetliti in povrniti belino in naraven sijaj dlaki. Šampon čisti in navlaži dlako vašega ljubljenčka, obenem pa ji povrne sijočo belino.

Lahko se redči do razmerja 16:1, uporablja se za pse in mačke.

  • Davčna številka:
  • 34938818
  • Ime podjetja:
  • L & D Nai Holc, Lucija Holc s.p., spletna trgovina
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 82

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si