• Nahajate se:
 • Mediji
 • Video produkcija
 • Grta Studio, grafično oblikovanje in video produkcija, Rok Klančnik s.p.

Grta Studio, grafično oblikovanje in video produkcija, Rok Klančnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4794/grtastudiograficnooblikovanjeinvideoprodukcijarokklancniksp1-1485864551.png
Grta Studio, grafično oblikovanje in video produkcija, Rok Klančnik s.p.
Grta Studio, grafično oblikovanje in video produkcija, Rok Klančnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4794/grtastudiograficnooblikovanjeinvideoprodukcijarokklancniksp1-1485864551.png 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rok Klančnik (+)

Zidanškova ulica 25, Slovenj Gradec 2380, Slovenija

040 164 469
info@grta-studio.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Grta Studio je mlado razvijajoče se podjetje, ki nudi kvaliteto na vseh področjih grafičnega oblikovanja in video produkcije.

Ukvarjamo se z filmsko produkcijo, 3D animacijo in grafičnim oblikovanjem. Prav tako vam nudimo tudi profesionalno izdelavo spletnih strani.

Z izvirnim grafičnim oblikovanjem poskrbimo za vašo večjo prepoznavnost in zasnujemo celotni idejni koncept za vaše oglaševanje.

 

Video produkcija

Nudimo celostno in popolno storitev na področju video produkcije. Zagotavljamo stroškovno ugodno snemanje videa, chroma key snemanje na zeleni podlagi, obdelavo posnetkov, editiranje, razrez in dodajanje posebnih efektov.

 

3D animacije

3D animacija je način z neomejenimi vizualnimi možnostmi. Ponuja virtualni vpogled v bodočo ali obstoječo resničnost. Uporablja se skoraj na vseh področjih medijskega komuniciranja in občutno zmanjšuje stroške video produkcije. Ponuja možnost prikazovanja vizualizacij na način, ki ga ni mogoče posneti po klasični poti. Pri nas zagotavljamo kvalitetno izdelavo vseh vrst animacij, omejenih samo z našo in vašo domišlijo.

 

Izdelava spletnih strani

Spletne strani danes potrebuje vsako podjetje ali posameznik, ki želi uspešno delovati na trgu. Predstavitev na internetu je najcenejše prodajno orodje, ki deluje 24 ur na dan, vse dni v letu.
Hitro in kvalitetno vam izdelamo privlačne, moderne in funkcionalne spletne strani.

 

Snemanje in fotografiranje iz zraka

Ponujamo posnetke in fotografije iz zraka za filmsko industrijo, marketinške agencije, promocijske filme, glasbene spote, športne, glasbene, poročne in druge dogodke. Z dronom lahko posnamemo tudi različne nepremičnine ter številne nedostopne ali težko dostopne lokacije, npr. strehe objektov, večje stavbe, parcele, neprehodne gozdove, gore, itn.

 • Davčna številka:
 • 81643551
 • Ime podjetja:
 • GRTA STUDIO, grafično oblikovanje in video produkcija, Rok Klančnik s.p.
 • Občina:
 • Slovenj Gradec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si