Grajski park Vitez

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/430/39578-1457100386.png
Grajski park Vitez
Grajski park Vitez https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/430/39578-1457100386.png 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Tržaška cesta 81a, Logatec 1370

031 614 325
vitez@grajski-park.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Grajska kavarna

Kjer lahko ob dobri kavi in rogljičku klepetate pod gugalnicami, kjer se pod žarnicami rojevajo nove ideje in kjer je branje knjige  v fotelju poseben užitek.

Z nasmehom na obrazu si lahko privoščite naravne sokove, prigrizke, različne kave, sladoled v vročih poletnih dneh ali topel čaj v mrzlih zimskih večerih.

 

Otroška igralnica

Kjer otroci najdejo svoj grajski svet, svoj kotiček miru in preko zastekljenega okna tudi stik s starši.

 

Grajska terasa

Terasa za poletne in zimske užitke. V poletnih mesecih bodo za prijeten hlad poskrbela stoletna grajska drevesa pod katerimi je sanjarjenje obvezni del pitja grajskega frapeja.

In zimska pravljica, ki vas ne bo mrazila, saj vas bodo pogrele sodobne grelne mize z vgrajenimi grelci v podnožju.

Terasa, ki vam ponudi vse kar potrebujete za razvajanje in uživanje ob pitju najboljše kave ali pa pristnih čajev iz čajnice Cha.

 

Grajski park

Predstavitev:

 • Otroško igrišče,
 • Odbojka na mivki,
 • Asfaltirano igrišče,
 • Travnato igrišče,
 • Balinišče, balinčki,
 • Grajski paviljon,
 • Grajski potoček,
 • Kamp,
 • Parkirišče.

 

Otroški kotiček

Rojstni dan

Vsak naš vitez ali pa princeska, si zasluži posebno in nepozabljivo praznovanje rojstnega dneva. Praznovanje rojstnega dne nam za vedno ostane v spominu, zato je pomembno, da se potrudimo, da si ta dan zapomnimo po čudovitih trenutkih, ki nikoli ne bodo zlahka zbledeli.

Ravno zato smo se tudi tu povezali z Dlan na dlan, ki nudijo široko paleto izbire rojstnih dni in so v izvajanju njih že izkušeni, torej so z njihovo pomočjo nepozabljivi rojstno dnevni trenutki zagotovljeni.

 

Plesna šola

V Plesni šoli bomo naše viteze in princeske spoznavali z različni ritmi in v njih uživali. Plesna šola POD KROŠNJAMI bo na sporedu v maju in juniju 2016 --> http://www.dlannadlan.com/plesna-sola/372-cici-plesni-razred-plee-tudi-v-naravi

Pri izvajanju Plesne šole smo se povezali z Dlan na dlan.

 

Šport

Travnato igrišče

Za igranje je na voljo urejeno travnato igrišče v senci lip velikosti 35 x 35 metrov z dvema goloma 2x5m in lovilno mrežo na strani potoka.
K najemu igrišča spada tudi souporaba ločenega stranišča in tuša v kavarni Grajskega parka Vitez, v katerem se lahko uporabnik stušira in preobleče.
Prednost pri rezervaciji terminov bodo imele organizirane skupine, društva, podjetja oz. posamezniki, ki bodo termin rezervirali za celotno sezono igranja.
Vsak uporabnik skrbi za igrišče v duhu dobrega gospodarja in igra ter tekmuje v duhu »poštene igre«, kot vitezi, nekoč, pred davnimi časi.

 

Tek na smučeh

Po čaju na verandi, si natakneš smuči in se podaš v sončen dan po logaških planjavah! Kaj praviš, dober načrt?:)
Parkirišče je brezplačno in prostorno, proga je čisto zraven parkirišča in po njej se dostopa do krožne proge okoli Sekirice, čaj je topel in tudi pivo mrzlo.
Za vse smo poskrbeli, pohiti, da ti sonce ne zbeži.

 

Odbojka na mivki

1. Za igranje oz. najem sta na voljo 2 igrišči s peščeno podlago.
2. Na voljo je razsvetljava igrišč v večernih urah.
3. Grajski peščeni igrišči se oddajata od 01.05.2015 do 30.9.2015.
4. K najemu igrišča spada tudi souporaba ločenega turističnega stranišča in tuša v kavarni Grajskega parka Vitez, v katerem se lahko uporabnik stušira in preobleče.
5. Prednost pri rezervaciji terminov bodo imele organizirane skupine, društva, podjetja oz. posamezniki, ki bodo termin rezervirali za celotno sezono igranja.
6. Vsak uporabnik skrbi za igrišče v duhu dobrega gospodarja in igra ter tekmuje v duhu »poštene igre«, kot vitezi, nekoč, pred davnimi časi.

 

Kultura

Predavanja, potopisi

Ekstremni maraton... Hmmm, si predstavljamo!? Toni Vencelj bi rekel, ja, ja, rad imam vročo čokolado, še raje pa vročo Saharo ali pa kar Mont Blanc. In še mnogo, mnogo drugih ;)
Prideš k nam!? Predstaviti svojo zgodbo, izkušnjo ... Imaš kaj zanimivega gradiva? Potrebuješ samo ključek in dobro voljo, vse ostalo imamo mi ;)

 

Vir

 

 • Davčna številka:
 • 76725600
 • Ime podjetja:
 • M genom, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Logatec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si