Grafično oblikovanje, Robert Križmančič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4217/graficnooblikovanjerobertkrizmancicsp7-1478862705.jpg
Grafično oblikovanje, Robert Križmančič s.p.
Grafično oblikovanje, Robert Križmančič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4217/graficnooblikovanjerobertkrizmancicsp7-1478862705.jpg 0 05 0

Povprečno od 118 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Robert Križmančič (+)

Ulica bratov Martinec 14a, Ljubljana 1000, Slovenija

041 390 227
robert.krizmancic@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Grafično oblikovanje, Robert Križmančič s.p. iz Ljubljane vam ponujamo kreativno in dovršeno grafično oblikovanje vseh tiskovin (vabil, vizitk, plakatov, brošur, kuvert, računov, etiket, obešank, koledarjev),  logotipov, štampiljk, oglasnih pasic, embalaže, reklamnih sporočil, celostne grafične podobe, izdelava, vzdrževanje, obnavljanje in oblikovanje spletnih strani.

Vizualno komuniciranje podjetij je eno izmed najbolj razširjenih komunikacij v poslovnem svetu. Glavni dejavnik vizualnega komuniciranja so grafični izdelki, ki nastajajo v ustvarjalnem procesu grafičnega oblikovanja. Grafično oblikovanje je del našega vsakdanjega življenja - napis na naši majici, oglas v reviji, ki nas prepriča v nakup, meni v restavraciji, na podlagi katerega se odločimo za kosilo…

 

Izdelava logotipa

Izdelava logotipa, ki je prepoznavni zaščitni znak vašega podjetja in se z njim predstavljate širši okolici mora biti narejen kreativno in mora prikazati vrednost vaše blagovne znamke.

Ker je prisoten v vseh vaših oglaševalskih tiskovinah in oglasih, mora izstopati od povprečnosti in pustiti gledalcu določeno razmišljanje o vas. Izdelan mora biti kreativno, domiselno in v skladu z naročnikovimi željami.

 

Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba ni le znak, barva, pisava, vizitka ali napis na stavbi. Je vse to in mnogo več, združeno v eno samo učinkovito zaznavno celoto, ki v zavesti ciljne javnosti oblikuje določeno podobo. Zato CGP zelo Pomemben vir informacij o sami organizaciji, saj javnost preko njene zaznave pogosto stopijo v prvi stik s samo organizacijo.

 

Ilustracije

Nudim vam izris ilustracij po vaših željah. Oblikujem najrazličnejše ilustracije, od barvnih, črno-belih, stenskih ilustracij, map, kot tudi ilustracije za majice, kape, avto folije … Izbor je neomejen, meja so le vaše želje.

 

Tržno komuniciranje

Celostne komunikacijske akcije so najmočnejše orodje uvajanja, izgradnje in krepitve položaja blagovnih znamk ter podjetij na trgu.

Vključujejo lahko od najbolj klasičnih oglaševalskih orodij, kot so tiskani, televizijski ali radijski oglasi, do izrabe orodij pospeševanja prodaje, kot sta direktna pošta ali dogodki, do prepletanja z nepogrešljivimi interaktivnimi mediji.

  • Davčna številka:
  • 20777825
  • Ime podjetja:
  • Grafično oblikovanje, Robert Križmančič s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si