Grafično oblikovanje R-Top d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2231/1799180411989165435409246175896452831599775n-1536071626.png
Grafično oblikovanje R-Top d.o.o.
Grafično oblikovanje R-Top d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2231/1799180411989165435409246175896452831599775n-1536071626.png 5 05 1

Povprečno od 147 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rok Grm (+)

Ljubljanska 15, Slovenska Bistrica 2310, Slovenija

040 422 643
info@r-top.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo podjetje R - Top, ki se ukvarjamo z tiskovinami, ki jih snujemo na računalniku in nato preidemo na fizični izdelek. Vsi izdelki iz našega podjetja so narejeni strokovno in kvalitetno.

 

Pri nas lahko dobite:

 • Raznorazne nalepke,
 • PVC transparenti raznih dimenzij,
 • Svetlobne in reklamne table,
 • AvtografikaTemnenje stekel (stavbna stekla ali avto stekla),
 • Medalje in pokali z poljubnimi napisi,
 • Opozorilne table na raznoraznih podlagah (aluminij, dibond, forex,…),
 • Graviranje na raznorazne materiale (les, plastika, pleksi steklo,…),
 • Digitalni tisk (letaki, vizitke, brošure, katalogi,…),
 • XXL Digitalni tisk (plakati, jumbo plakati, večje table,…),
 • in še več.

Za sabo že imamo večletne izkušnje na večih področjih, zato vam lahko ustrežemo vsem vašim zahtevam in svetujemo morebitne druge opcije.

 

Tisk na tekstil

Potrebujete večje število majic zase in prijatelje? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, team building ali zabavo ob zaključku šolskega leta in bi radi z unikatnimi majicami ovekovečili dogodek? Ni problema!

Naše napredne tehnologije tiskanja nam omogočajo, da na majico natisnemo karkoli je sicer možno natisniti na papir. In kar je najpomembnejše – za izdelavo majic vam ni potrebno biti računalniški ali oblikovalski guru. Od vas potrebujemo le, da nam sporočite kaj želite natisniti na majico, za vse ostalo pa poskrbijo naši oblikovalci in tiskarji.

 

Fleks in Flock tisk

Flex in flock folije so so cenovno ugodna in obstojna rešitev za izdelavo manjših serij grafik na majicah, hlačah, brezrokavnikih, srajcah… Folijo se pod pritiskom toplotno zapeče na tekstil. Folija je zelo elastična in ne poka, barvno pa je bolj obstojna od sitotiska.

Na izbiro so enobarvne folije, folije z različnimi vzorčki (kačja koža, leopard, vojaška, jeans…), z bleščicami, perlicami, luskicami… in flex in flock folije, primerne za tisk.

 

Prednosti:

 • Hitra izdelava in enostavna izvedba (10 kosov pri naročilu pred 10.00 uro še izdelamo isti dan),
 • Velika izbira barvne palete,
 • Prijetno na dotik,
 • Žive barve,
 • Visoka življenjska doba.

 

Slabosti:

 • Raznorazne nalepke,
 • Na mestu kjer je tisk “švicamo – koža ne diha”,
 • Zelo tankih linij se ne more tiskati.

 

Tisk s preslikači

Kadar želite potiskati večjo količino majic (ne samo eno ali dve), je sitotisk običajno najprimernejša oblika tiska, saj je najbolj obstojna, mehka na otip in cenovno optimalna.

Tiskamo lahko v več barvah, sami izdelamo barvne separacije, kadar so potrebne – to pomeni, da lahko na vaše majice natisnemo tudi fotografije. Vse v zelo živih barvah in pralno povsem obstojno.

 

Prednosti:

 • Hiter tisk velikih količin,
 • Zelo ugoden tisk,
 • Tisk možen na tekstil, poliester, športne torbe...,
 • Tiskovine možno arhivirati tudi več let.

 

Slabosti:

 • Tisk manjših količin je dražji,
 • Tisk samo v vektorskih oblikah,
 • Omejena velikost tiska.

 

Digitalni tisk

XXL tisk zajema tiskanje najrazličnejših tiskovin v velikem formatu. Pripravimo vam lahko reklamni material, s katerim boste predsatvili svoje podjetje na sejmih ali konferencah. Lahko pa vam polepimo vaše vozilo, ki bo tako postalo učinkovito promocijsko sredstvo. Tiskamo tudi na številne druge medije kot so aluminij, pleksi steklo, prav tako pa vam lahko ponudimo tudi računalniški izrez na CNC stroju. Poleg tiska transparentov, jumbo plakatov in fotografij vam na naslednji strani prikažemo podrobnosti.


Tisk na skodelice

Kako deluje sublimacijski tisk?

Pri sublimacijskem tisku barvila sublimirajo in kot plin prodrejo globoko v strukturo materiala. Ena od glavnih prednosti te vrste tiska je, da se barva ne nanaša na površino materiala, temveč ga obarva.


Zakaj sublimacija?

Lastnosti tega tiska nam ponujajo kar nekaj prednosti:

 • Žive barve, ki jih težko dosežemo z drugo vrsto tiska, predvsem na tekstil.
 • Visoka obstojnost, ker je material obarvan in ne tiskan.
 • Visoka ločljivost zaradi tiska na tiskalniku z visoko ločljivostjo.


Tiskamo tudi majhne količine!

 

Tisk velikih formatov

Tisk na ceradno platno, mesh – luknjičasto ceradno platno in svetlobno ceradno platno (transparenti, ceradne grafike, gigantski fasadni plakati, svetlobne table velikih dimenziji…)

Tisk na nalepko (bela, prozorna, peskana, kovinska, odbojna, fluorescentna, fosforna, statična nalepka): nalepke za avtografiko, promocijske table, male promocijske nalepke, nalepke za označevanje strojne opreme,etikete za embalažo, fluorescentni promocijski napisi, v temi vidne oznake…)

Tisk na PET/PP folije brez lepila (prozorna in bela folija ter prozorna in bela statična folija): promocijska stojala, sejemske stene, debelejše “plastične” grafike…)

Tisk na svetlobno folijo – backlite film (grafike na svetlobni foliji za svetlobne promocijske ali informacijske table…)

Tisk na window vision – luknjičasto nalepko (izložbene grafike, promocijska oprema vozil na steklih,…)

Tisk na papir in blueback (plakati, panoji, jumbo plakati,…)

 

Tisk manjših formatov

Vrsto let nudimo kakovostne storitve in svetovanje na področju tiska. Poleg Offset tiska, XXL neskončnega tiska nudimo tudi kakovostno in ugodno digitalno tiskanje vseh tiskovin, od vizitk, prospektov, do katalogov, cenikov, plakatov in potisk papirnate embalaže. Pri delu uporabljamo kakovostne materiale, zato je tudi končni produkt kvaliteten. O kakovosti pričajo naše številne zadovoljne stranke, ki se tudi rade vračajo k nam.

Z veseljem vam bomo svetovali pri vaših odločitvah za tisk vaše tiskovine, kot so npr. vprašanja glede primernosti papirja in drugih zadev v zvezi z vašo tiskovino, da bo izdelek točno takšen, kot ste si ga zamislili!

 

Avtomobilizem

Avtografika

Prepoznavnost vašega podjetja je bistvenega pomena za uspešno poslovanje v današnjem tržnem okolju. V podjetju R-Top.si vam ponujamo kvalitetne, celovite in cenovno ugodne rešitve tako imenovanega avto(mobilnega) oglaševanja. Postanite vidni vedno in povsod, naj vaša službena vozila zaokrožijo celovito grafično podobo vašega podjetja. Ne zamudite priložnosti, da vozila preoblikujete v učinkovit oglasni prostor in tako postanejo najugodnejša potujoča reklama.

Z uporabo visokokakovostnih folij širokega barvnega spektra opremimo vaše vozilo z grafikami, podatki o podjetju, logotipi, fotografijami, aktualnimi akcijami, slogani, možnosti so praktično neomejene. Omogočamo vam delne in celotne polepitve vseh vrst vozil.

V podjetju R-Top.si vam na podlagi vaših želja in potreb oblikujemo grafično podobo vozila. Vozilo vam polepimo z folijskimi izrezi ali s pomočjo digitalnega tiska avto grafiko natiskamo. Pred apliciranjem folije omogočimo računalniški prikaz končnega izgleda grafike nato pa skupaj s strokovno usposobljenim kadrom grafiko apliciramo na vozilo. Pri polepitvi vozil uporabljamo visokokakovostne folije namenjenim najbolj zahtevnim aplikacijam na vozila. Po želji lahko avto grafiko tudi dodatno zaščitimo-laminiramo in s tem še podaljšamo njeno življenjsko dobo.

 

Graviranje

Nudimo lasersko graviranje na vse materiale kot so: les, steklo, kamen, plastika, pleksi steklo, guma ter vse vrste kovin. Graviramo lahko od najbolj preprostih besedil do najbolj zahtevnih grafik.

Nudimo tudi laserski razrez lesa, pleksi stekla, usnja, plastike, gume, papirja, lepenke in druge gorljive materiale.

 

Ostale storitve

Grafično oblikovanje

Z veseljem ustvarjamo za male, malo večje in velike naročnike s projekti ki zajemajo oblikovanje tiskovin, izdelavo različnih ilustracij, oblikovanje karakterjev, embalaže, plakatov, letakov, majic, raznorazne grafike, brošur, plakatov…

V kolikor Vas zanima sodelovanje z nami, bi nas radi pozdravili ali pokomentirali naše delo, nas pokličite ali pošljite pošljite elektronsko sporočilo.

 

Spletne strani

Izdelava spletnih strani

Ste razmišljali kako uspešno promovirati Vas ali Vaše podjetje? S pravilno narejeno spletno stranjo boste zagotovo prišli do učinkovite predstavitve.

Izdelujemo unikatne spletne strani, od osnovnih predstavitvenih strani pa do sistemov, prilagojenih podobi vašega podjetja in podprtih z orodjem za samostojno urejanje vsebine (celotno vsebino lahko urejate sami brez kakršnegakoli znanja programiranja).

Spletno stran oziroma trgovino Vam izdelamo v prilagojeni obliki oziroma odzivnem načinu, tako je spletna stran prilagojena za vse vrste naprav (pametni telefon, tablični računalnik, računalnik itd.).

 

Spletna trgovina

 

 Vir

 • Davčna številka:
 • 30969026
 • Ime podjetja:
 • Udarnik, proizvodnja, posredništvo, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Slovenska Bistrica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Kvalitetna avtografika

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Lepo in natančno narejena avtografika, pohvalno.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si